ΞΕΚΙΝΑ Ο ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ «ΑΛΛΑΖΩ… ΑΛΛΑ ΖΩ!» ΓΙΑ ΤΟ 2024

Ο νέος κύκλος των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων «Αλλάζω… Αλλά ΖΩ!» για το 2024, ΞΕΚΙΝΑ!!! Αυτή τη χρονιά έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να σας υποδεχόμαστε ξανά ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ στο MOMus – Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης πάντα με ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2024

Τα Σεμινάρια, καλύπτουν και φέτος μία ευρεία θεματολογία με τους πιο συχνούς προβληματισμούς των γυναικών που βιώνουν ή βίωσαν την εμπειρία του Καρκίνου του Μαστού.

Στον ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο της Αποθήκης Α’ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης και μέσα σε κλίμα ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ, διακεκριμένοι Ογκολόγοι, Χειρουργοί Μαστού-Μαστολόγοι, Ψυχολόγοι
και Επαγγελματίες Υγείας με ειδίκευση στον Καρκίνο του Μαστού, μέσα από τις ομιλίες τους θα είναι κοντά σας για να σας ενημερώσουν και να σας συμβουλέψουν, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σε πραγματικό χρόνο τις δικές σας ερωτήσεις.

Ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά και να συζητήσουμε για όλα τα σημαντικά θέματα που μας αφορούν και μας απασχολούν! Είμαστε ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ σας!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ «ΑΛΛΑΖΩ… ΑΛΛΑ ΖΩ!»

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης», έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες των ασθενών με ιστορικό Καρκίνου του Μαστού, γνωρίζει τα ερωτήματα που απασχολούν τις γυναίκες που έχουν βιώσει ή βιώνουν την εμπειρία του και φροντίζει να τους παρέχει έγκυρη επιστημονική ενημέρωση μέσω του νέου κύκλου Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων.

Στόχος των σεμιναρίων δεν είναι άλλος από το να δώσει δύναμη και ελπίδα στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια, ώστε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκύπτουν από τη διάγνωση και θεραπεία και να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Κατεβάστε το πρόγραμμα

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>