"ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!" | ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Το επιτυχημένο πρόγραμμα «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!» της Novartis Hellas, το οποίο υποστηρίζει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος, επανέρχεται με έναν ολοκληρωμένο κύκλο δωρεάν διαδικτυακών βιωματικών εργαστηρίων με βασικό άξονα τους την τέχνη και την έκφραση, ώστε καμία γυναίκα να μη νιώσει μόνη και απομονωμένη σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο. 

Το πρόγραμμα αντλώντας έμπνευση από τις γυναίκες που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού, θα πραγματοποιηθεί για δέκα εβδομάδες από τις 07.12.2020 έως τις 28.02.2021. Φέτος, η υλοποίηση των εργαστηρίων προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και επανασχεδιάζεται, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο σε γυναίκες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, τη δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής και παρακολούθησης σε εργαστήρια μουσικοκινητικής, δραματοθεραπείας, εικαστικής θεραπείας, χοροκινητικής θεραπείας / yoga therapy, καθώς και σε σεμινάρια μαγειρικής και υγιεινής διατροφής και make-up. 

Τα βιωματικά εργαστήρια πραγματοποιούνται υπό την ψυχοθεραπευτική προσέγγιση της Gestalt από έμπειρους Συμβούλους Ψυχικής Υγείας. Ο αγαπητός σεφ Βαγγέλης Δρίσκας θα συνεχίσει να δείχνει συνταγές για υγιεινά πιάτα και γεύματα σε συνεργασία με τους διατροφολόγους – διαιτολόγους Ευάγγελο Ζουμπανέα και Βασίλη Κατσίλα, ενώ ο Παντελής Τουτουτζής, επίσημος make up expert της L’Oréal Paris, θα δώσει συμβουλές και ιδέες μακιγιάζ. Επιπλέον, ο γνωστός σεφ Πάνος Ιωαννίδης θα παρουσιάσει ένα διαδικτυακό σεμινάριο μαγειρικής, βασισμένο στις ανάγκες των γυναικών που θα λάβουν μέρος.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενες έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν ηλεκτρονικά συμμετοχή στο πρόγραμμα από τις 20 Νοεμβρίου μέσω της ιστοσελίδας www.eventora.gr/dynami.

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι ΔΩΡΕΑΝ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ και ΑΝΩΝΥΜΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μπορείτε να καλείτε στο 210 9287411.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>