Για 3η φορά ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν.Θεσσαλονίκης, διοργανώνει στις 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026 στο ΚΕ.Δ.Ε.Α Α.Π.Θ, μία πολύ ιδιαίτερη Βιωματική Ημερίδα με θέμα «Καρκίνος του Μαστού: Άλματα Ζωής μέσα από διαλόγους».

Δεν ήταν κάτι που επέλεξα, αλλά το έζησα με όλη μου τη δύναμη. Θέλω να μοιραστώ την ιστορία μου γιατί ξέρω πόσο μοναχικά μπορεί να φαντάζουν όλα αυτά. Ξέρω πώς νιώθεις, γιατί το έχω ζήσει κι εγώ. Μέσα από τον φόβο, βρήκα την ελπίδα και τη δύναμη να συνεχίσω. Είμαστε εδώ, ενωμένες, για να θυμίσουμε η μία στην άλλη ότι δεν είμαστε μόνες. Γιατί η ζωή μας αξίζει κάθε στιγμή.
Άνθρωποι που έχουν βιώσει τον Καρκίνο του Μαστού, θα μοιραστούν την εμπειρία τους μέσα από βιωματικούς διαλόγους που θα έχουν με διακεκριμένους Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας.
Μία 100% αληθινή και ειλικρινής προσέγγιση της κάθε στιγμής… άνθρωποι που έζησαν τη νόσο, μας μεταφέρουν σε κάθε στιγμή αυτού του ταξιδιού. Για όσα έζησαν, για όσα έμαθαν, για όσα τους δημιουργήσαν φόβο. Για τις δύσκολες ημέρες, αλλά και για εκείνες που τους έδιναν ελπίδα! Για το χθες, το σήμερα, αλλά και το αύριο… για τη ΖΩΗ μετά τον Καρκίνο!
Μια ημέρα που βιώνουμε ΜΑΖΙ, όλα τα αληθινά συναισθήματα της κάθε στιγμής, της εμπειρίας των γυναικών που νόσησαν από Καρκίνο του Μαστού, αλλά και των φροντιστών τους. Αξίζει να ακούσετε τις ιστορίες τους!
Σας περιμένουμε σε μία μοναδική στη Θεσσαλονίκη Ημερίδα! Μια Βιωματική Ημερίδα μάθημα ΖΩΗΣ!
Δείτε το πρόγραμμα
Ημερίδα – «Καρκίνος του Μαστού: Άλματα Ζωής μέσα από διαλόγους» | ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026, Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων Α.Π.Θ. -ΚΕ.Δ.Ε.Α Α.Π.Θ.