ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΕΥΟΣΜΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024, στο Πολιτιστικό Κέντρο Εύοσμου, η Ενημερωτική Ομιλία Πρόληψης που πραγματοποιήσαμε από κοινού με τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.

Την εκδήλωση χαιρέτισε η Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Κυριακούλα Δερεκενάρη, ενώ η Εκπαιδευμένη Εθελόντριά μας κ. Ιωάννα Δουμάνη, μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους τη δική της εμπειρία με τον Καρκίνο του Μαστού. Μία βιωματική ομιλία που έχει στόχο να γίνει ένα θετικό κίνητρο ΠΡΟΛΗΨΗΣ, ενημερώνοντας παράλληλα για τη σπουδαιότητα της Έγκαιρης Διάγνωσης.

🎀Εξαιρετικά σημαντική ήταν επίσης και η ομιλία της Μαστολόγου – Χειρουργού Μαστού κ. Αναστασίας Αμανατίδου, η οποία τόνισε με έμφαση μεταξύ άλλων, πως ο τακτικός έλεγχος μέσω της ενδεικνυόμενης ανά ηλικία κλινικής εξέτασης, είναι ζωτικής σημασίας και καθοριστικός παράγοντας για την αποτελεσματική θεραπεία της νόσου.

🙏🏻Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!

❤Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Κορδελιού Ευόσμου και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης της Δημοτικής Κοινότητας Εύοσμου, που έχουν αγκαλιάσει το Έργο μας και βρίσκονται σταθερά δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>