ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΜΑΣΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

«Φοβάμαι…», «Ε, δε χρειάζεται από τώρα!», «Έκανα πέρυσι Μαστογραφία, δεν είχα κάτι, θα κάνω του χρόνου!», «Χτύπα Ξύλο! Μην το μελετάς!», «Δεν παθαίνουν οι άντρες Καρκίνο του Μαστού!», «ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ!!!»…. Τα έχεις πει! Τα έχεις σκεφτεί κι εσύ!!!

Να θυμάσαι όμως πως η ΠΡΟΛΗΨΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ! Και αυτόν τον Οκτώβριο, με Ομιλίες Πρόληψης κι Έγκαιρης Διάγνωσης για τον Καρκίνο του Μαστού και με ΔΩΡΕΑΝ Κλινικό Έλεγχο Μαστού σε όλη τη Β.Ελλάδα, ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΒΟ, ΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ, ΕΞΕΤΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!

Στην προσπάθεια αυτή είμαστε ΜΑΖΙ!

Διακεκριμένοι Ιατροί, Ειδικοί σε παθήσεις μαστού, θα είναι εκεί σε κάθε Ομιλία μας, για μία πλήρη ενημέρωση σχετικά με τη νόσο, τη σπουδαιότητα της έγκαιρης διάγνωσής της και την αντιμετώπισή της, ενώ μέσα από ανοιχτό διάλογο μαζί σας θα ακούσουν κάθε απορία, κάθε προβληματισμό και θα βοηθήσουν ώστε να διώξουμε κάθε φόβο που σχετίζεται με τους λόγους για τους οποίους αναβάλουμε αυτές τις τόσο σημαντικές εξετάσεις!

Εκπαιδευμένες Εθελόντριες του Συλλόγου μας, θα μοιραστούν μαζί σας τη δική τους εμπειρία με τον Καρκίνο του Μαστού, ώστε να δώσουν κίνητρο και να γίνουν η ζωντανή υπενθύμιση του πόσο σημαντική είναι η έγκυρη διάγνωση για την πλήρη ίαση του Καρκίνου του Μαστού!

Παραμένουμε σωστά και έγκυρα ενημερωμένοι! Στην προσπάθεια αυτή είμαστε ΜΑΖΙ! θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

Ευχαριστούμε από καρδιάς την εταιρεία Μασούτης για την πολύτιμη στήριξή της στην υλοποίηση του Προγράμματος Πρόληψης του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε κάθε έναν ξεχωριστά τους φορείς, τις εταιρείες, τους Δήμους, αλλά και τους ανθρώπους τους, για τη φιλοξενία των δράσεών μας και τη στήριξη της προσπάθειάς μας για ενημέρωση και πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>