ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΑΣΤΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ «ΓΕΝΕΣΙΣ»

Για ακόμη έναν Οκτώβριο, πιστές στον σκοπό μας για ΙΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ όλων των γυναικών σε προσυμπτωματικό έλεγχο για τον Καρκίνο του Μαστού, ενώνουμε ξανά τις δυνάμεις μας με την ΓΕΝΕΣΙΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ και προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΙΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΣΤΟΥ, για όσες γυναίκες επιθυμούν να εξεταστούν!

Αυτόν τον Οκτώβριο φρόντισε τον εαυτό σου και κάν’του ένα πολύτιμο δώρο! Κάλεσε στον Σύλλογό μας στο 2310-285181 και κλείσε άμεσα το δικό σου ραντεβού ΖΩΗΣ! (Δευ-Παρ 10:00-16:00, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!)

Η δράση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024 αφορά στη ΔΩΡΕΑΝ κλινική εξέταση μαστού από έμπειρη ιατρική ομάδα της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ εντός των εγκαταστάσεών της. Παράλληλα, η Κλινική θα προχωρήσει σε δωρεάν απεικονιστικές εξετάσεις (ψηφιακή μαστογραφία ή/και υπέρηχος μαστού), σε όσες από τις συγκεκριμένες γυναίκες κριθεί αναγκαίος ο περαιτέρω έλεγχος.

Ευχαριστούμε για ακόμη μία χρονιά τους ανθρώπους της ΓΕΝΕΣΙΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ που βρίσκονται σταθερά δίπλα μας, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθειά μας για την πρόληψη κι έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>