«ΜΑΜΑ Σ’ΑΓΑΠΩ!! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!» - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Tο πιο δυνατό «Μαμααάαα Σ’ΑΓΑΠΩ!!! Να προσέχεις!!!» θα ακουστεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

«Αγαπημένοι μας, σας περιμένουμε όλους σε μία ξεχωριστή ημέρα για μικρούς και μεγάλους, μία μοναδική ημέρα αφιερωμένη στην ΠΡΟΛΗΨΗ! Ελάτε να γεμίσουμε αισιοδοξία από τα παιδιά μας, που είναι το αύριο, που είναι το μέλλον! Ελάτε ΜΑΖΙ μας να γίνουμε για μία Κυριακή όλοι παιδιά και ταυτόχρονα όλες οι γυναίκες να εξεταστούν! Είτε είναι μαμάδες είτε όχι!», αναφέρει σε μήνυμά της η κ. Κυριακούλα Δερεκενάρη, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν.Θεσσαλονίκης και απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις οικογένειες που θα βρίσκονται την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη να γιορτάσουν ΜΑΖΙ με τον Σύλλογο τη σπουδαιότητα της πρόληψης!

ΔΩΡΕΑΝ Κλινικός Έλεγχος Μαστού για όλες τις γυναίκες!

Στο πλαίσιο του Οκτωβρίου ως μήνας Πρόληψης κι Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, η γιορτή μας -που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια- έχει ως βασικό της σκοπό να υπενθυμίσει σε εσένα μαμά πόσο σπουδαίο είναι να αγαπάς, να φροντίζεις και να προσέχεις τον εαυτό σου για να σε έχουμε πάντα υγιή κοντά μας!

Για τον λόγο αυτό, θα προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ Κλινικό Έλεγχο Μαστού σε όσες γυναίκες επιθυμούν να εξεταστούν. Ο Κλινικός Έλεγχος (ψηλάφηση) θα πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής μας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, από την κ. Άννα Σαχουλίδου, Χειρουργό Μαστού και Ακαδημαϊκή Υπότροφο της Β’ Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής Α.Π.Θ., Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο».

Ταυτόχρονα, Εκπαιδευμένες Εθελόντριες του Συλλόγου -Γυναίκες που έχουν βιώσει την εμπειρία του Καρκίνου του Μαστού- θα βρίσκονται εκεί, ώστε να σας ενημερώσουν με χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν στην Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού, αλλά και να λύσουν κάθε απορία σχετικά με τη νόσο και την αντιμετώπισή της.

Μία ξεχωριστή γιορτή πρόληψης για όλη την οικογένεια!

Θέλοντας να δημιουργήσουμε μια διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία για όλη την οικογένεια ετοιμάσαμε με πολλή αγάπη και με αξιόλογους συνεργάτες από όλη τη Θεσσαλονίκη (ειδικευμένους ο καθένας στον τομέα του σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά) μία ημέρα που υποσχόμαστε να σας μείνει αξέχαστη!

Εκπαιδευτικά workshops, Μουσικοκινητικά Δρώμενα, Ατελείωτος χορός, Mουσική, Θεατρικό παιχνίδι, Δημιουργικά εργαστήρια και ομαδικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια! Αυτά και άλλα πολλά θα σας περιμένουν να τα ζήσετε μαζί με το δικό σας μικρό «Αλματάκι Ζωής» την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ!!!

Δείτε παρακάτω το διασκεδαστικό πρόγραμμα της γιορτής μας!

Περισσότερες πληροφορίες: https://almazoisthes.gr/mama-sagapo/
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/3759274920990433

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα των: Υ.ΜΑ.Θ – Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας – Θράκης), Δήμος Θεσσαλονίκης, ΕΧΕΜ – Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού, Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, 4η Υ.Πε – Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>