ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁𝗲𝗱 𝗪𝗲 𝗦𝘁𝗮𝗻𝗱 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 𝟮𝟬𝟮𝟰

Με μεγάλη μας χαρά θα είμαστε κι εμείς μέρος του Connected We Stand Festival 2024, του μεγαλύτερου Φεστιβάλ για την Κοινωνία των Πολιτών. Γίνε το κομμάτι που λείπει κι έλα να ενώσουμε τις φωνές μας για έναν κόσμο πιο δίκαιο, πιο ισότιμο και πιο βιώσιμο!

Σε περιμένουμε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου από τις 11:00, στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, στις ομπρέλες Ζογγολόπουλου στη Νέα Παραλία και στο περίπτερο 𝟰𝟯.

Εκπαιδευμένες Εθελόντριες του Συλλόγου μας, θα βρίσκονται εκεί για να σας ενημερώσουν για το Έργο και τις δράσεις μας στο πλαίσιο της Πρόληψης κι Έγκαιρης Διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού, αλλά και για τα προγράμματά μας που αφορούν στην ενδυνάμωση και την ψυχοκοινωνική στήριξη της γυναίκας που νοσεί!

ΜΑΖΙ δίνουμε ζωή στην κοινωνία των πολιτών σε μια γιορτή για τον εθελοντισμό και την προσφορά. Συναυλίες, ζωντανή μουσική, χορευτικά, workshops, εκθέσεις, dialogue & panel discussions και πολλές ακόμα δράσεις σε ένα εργαστήρι χαράς και αισιοδοξίας!

Θα είμαστε όλοι εκεί! ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ! Περισσότερες πληροφορίες: https://connectedwestand.connectyourcity.eu/

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους διοργανωτές του #𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁𝗲𝗱𝗪𝗲𝗦𝘁𝗮𝗻𝗱 για την πρόσκληση, τη θερμή φιλοξενία και την ευκαιρία να ενημερώσουμε όλους εσάς για τη ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ του προσυμπτωματικού ελέγχου!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>