Με μεγάλη επιτυχία και συγκινητική προσέλευση, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2025 η Ενημερωτική Ομιλία Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, που διοργανώσαμε από κοινού με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα Αμφιθεάτρου του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης (Α.ΜΕ.Θ.).

Οι εξαιρετικοί ομιλητές μας ανέδειξαν τη σημασία της πρόληψης και του προσυμπτωματικού ελέγχου, που αποτελούν το Α και το Ω στην έγκαιρη διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού.

Στην ομιλία συμμετείχαν:
- O κ. Τσαντήλας Βλάσιος, Χειρουργός Μαστού – Μαστολόγος
- Η κ. Ελπίδα Μαυροματίδου, Διατροφολόγος – Διαιτολόγος MSc Κλινικής Διατροφής
- Η κ. Κυριακούλα Δερεκενάρη, Πρόεδρος του Συλλόγου μας
- Η κ. Δέσποινα Πάρτσια, Ψυχοθεραπεύτρια & Εκπαιδεύτρια Gestalt-Κοινωνική Λειτουργός Msc, Υπεύθυνη Επιστημονικών Προγραμμάτων «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, Υπεύθυνη Διοργάνωσης Pink Together

Τέλος, Εκπαιδευμένες Εθελόντριες του Συλλόγου μας, μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους τη δική τους εμπειρία με τον Καρκίνο του Μαστού. Μία βιωματική ομιλία που έχει στόχο να αποτελέσει ένα θετικό κίνητρο ΠΡΟΛΗΨΗΣ, ενημερώνοντας παράλληλα για τη σπουδαιότητα της Έγκαιρης Διάγνωσης.
Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!
Ευχαριστούμε από καρδιάς την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, για την πρωτοβουλία της ενημερωτικής αυτής ομιλίας και την υπέροχη φιλοξενία! Να είστε όλοι πάντα καλά, καλή συνέχεια στις δράσεις σας!