ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣΤΟΥ ΤΟΥ Α.Ν.Θ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ "CHERRYBOX"

ΠΑΝΤΑ δίπλα στις μοναδικές μαχήτριες της ζωής! ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ, όλες ΜΑΖΙ στη μάχη με τον Καρκίνο του Μαστού!

Όπως κάθε χρόνο έτσι κ φέτος, στο πλαίσιο του Προγράμματος Οργανωμένης Αλληλοβοήθειας του Συλλόγου μας, επισκεφτήκαμε το Α.Ν.Θ «Θεαγένειο» και το Τμήμα Μαστού, για να προσφέρουμε με όλη μας την αγάπη δώρα σε νοσηλευόμενες που έχουν πρόσφατα χειρουργηθεί. Αλλά και στο νοσηλευτικό προσωπικό και στους ιατρούς που βρίσκονται ακούραστα, καθημερινά δίπλα σε αυτές τις μοναδικές γυναίκες!

Η Έφορος Χώρου του Συλλόγου μας, κ. Εύη Μπακάλη, γυναίκα που κι η ίδια έχει βιώσει την εμπειρία Καρκίνου του Μαστού, επισκέφτηκε τα δωμάτια τους, συνομίλησε μαζί τους, βρέθηκε κοντά στις ασθενείς και μέσα από το κοινό βίωμα στήριξε τις γυναίκες που νοσηλεύονται, ενώ τις πρόσφερε εκ μέρους όλων μας στο Σύλλογο, τα υπέροχα κουτιά Cherrybox ως ένδειξη αγάπης και φροντίδας!

Για έναν ακόμη Οκτώβριο, το αγαπημένο μας #Cherrybox, ετοίμασε και μας διέθεσε αφιλοκερδώς και με πολλή αγάπη πανέμορφα ροζ κουτιά με προϊόντα περιποίησης, ώστε να τα δωρίσουμε στις γυναίκες που νοσηλεύονται!

Η θετική ψυχολογία είναι σημαντικός παράγοντας στη διάρκεια των θεραπειών και μία τόσο όμορφη πράξη αγάπης σημαίνει πολλά για τις γυναίκες που σήμερα δίνουν το δικό τους αγώνα ΖΩΗΣ!

Είμαστε ευγνώμονες κι η χαρά είναι μεγάλη για αυτές τις στιγμές όταν νιώθεις πως κάποιος έχει φροντίσει με τόσο μεράκι κι αγάπη ένα δώρο! Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς για όλα όσα προσφέρετε στον Σύλλογό μας και την τόσο όμορφη κι έμπρακτη στήριξη στη γυναίκα που νοσεί!

ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε θαύματα! Ακόμη και να ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ τον Καρκίνο του Μαστού!

To Πρόγραμμα Οργανωμένης Αλληλοβοήθειας υλοποιείται με την Ευγενική Υποστήριξη της εταιρείας BRALCO, σταθερό υποστηρικτή των δράσεων και των προγραμμάτων μας!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>