ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ PETRAS JEWELS ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΑΣ

«Γιατί οι μικρές πράξεις αγάπης, μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο». Μία υπέροχη συνεργασία με το Petras Jewels!

Αγοράζοντας κι εσείς το μοναδικό χειροποίητο βραχιόλι που δημιούργησαν ειδικά για το Έργο του Συλλόγου μας, έχετε την ευκαιρία να στηρίξετε την προσπάθειά μας τόσο για ενημέρωση για τη σπουδαιότητα της ΠΡΟΛΗΨΗΣ κι Έγκαιρης Διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού, όσο και τη ψυχοκοινωνική στήριξη και συναισθηματική ενδυνάμωση γυναικών που νοσούν και δίνουν σήμερα το δικό τους αγώνα ΖΩΗ

Όλα τα έσοδα από αυτήν τη μοναδική συνεργασία θα διατεθούν ως ΔΩΡΕΑ στον Σύλλογό μας για τη στήριξη του Έργου και των προγραμμάτων μας!

Επισκεφθείτε το Petras Jewels και αποκτήστε το πανέμορφο και συμβολικό Pink Ribbon βραχιόλι που με πολλή αγάπη και μεράκι δημιούργησαν για εμάς και γίνετε κι εσείς μέρος μιας μεγάλης αλυσίδας, αγάπης, προσφοράς κι αλληλεγγύης!

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς στην υπέροχη ομάδα του Petras Jewels για την εξαιρετική πρωτοβουλία και την πανέμορφη δημιουργία που με τόση πολλή αγάπη ετοίμασαν για εμάς! Είμαστε ευγνώμονες που έχουμε δίπλα μας μοναδικούς ανθρώπους όπως εσείς! Μας δίνετε δύναμη για να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ! Να είστε πάντα καλά!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>