ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΙΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΣΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ «ΓΕΝΕΣΙΣ»

Για ακόμη έναν Οκτώβριο, πιστές στον σκοπό μας για ΙΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ όλων των γυναικών σε προσυμπτωματικό έλεγχο για τον Καρκίνο του Μαστού, ενώσαμε και φέτος τις δυνάμεις μας με την ΓΕΝΕΣΙΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ και με τη στήριξή της προσφέραμε ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΙΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΣΤΟΥ στο Κέντρο Μαστού της Κλινικής, σε γυναίκες που έκλεισαν το ραντεβού τους μέσω του Συλλόγου μας.

Ταυτόχρονα είχαμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε μέσω χαιρετισμού της Προέδρου μας κ. Κυριακούλας Δερεκενάρη, στην Επιστημονική Ημερίδα «Καρκίνος του Μαστού – Πρόληψη κι Έγκαιρη Διάγνωση», την οποία διοργάνωσε η Κλινική, με ομιλητή τον κ. Γεώργιο Συμπιλίδη, Χειρουργό Μαστού, τ. Διευθυντή Χειρουργικής Ογκολογικής Κλινικής Μαστού «Α.Ν.Θ Θεαγένειο» και συντονιστή τον κ. Ισαάκ Τοσουνίδη, Μαιευτήρα-Γυναικολόγο και Πρόεδρο Δ.Σ. της Κλινικής «ΓΕΝΕΣΙΣ»

Οι δράσεις και των δύο ημερών είχαν συγκλονιστική προσέλευση και η στήριξη του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και του κοινού ήταν τεράστια.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς στη διοίκηση, το προσωπικό και όλους τους ανθρώπους της Κλινικής «ΓΕΝΕΣΙΣ» που για ακόμη μία χρονιά βρίσκονται δίπλα στο Έργο μας, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθειά μας για την πρόληψη κι έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>