ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία και συγκινητική προσέλευση κόσμου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, η Ενημερωτική Ομιλία Πρόληψης κι Έγκαιρης Διάγνωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, που διοργανώσαμε από κοινού με τον Σύλλογο Γυναικών Ν.Μαρμαρά Χαλκιδικής.

Εξαιρετικά σημαντική ήταν η ομιλία του Χειρουργού Γυναικολόγου – Χειρουργού Μαστού κ. Κλέαρχου Δεσίρη, o οποίος μας ενημέρωσε για όλους τους σημαντικούς λόγους για του οποίους ο προσυμπωματικός έλεγχος αποτελεί το Α και το Ω στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού, καθώς και την πλήρη ίασή του, αν διαγνωστεί σε αρχικό στάδιο.

Η Εκπαιδευμένη Εθελόντριά μας κ. Ανατολή Γκαγκοπούλου, μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους τη δική της εμπειρία με τον Καρκίνο του Μαστού. Μία βιωματική ομιλία που έχει στόχο να αποτελέσει ένα θετικό κίνητρο ΠΡΟΛΗΨΗΣ, ενημερώνοντας παράλληλα για τη σπουδαιότητα της Έγκαιρης Διάγνωσης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τις κυρίες του Συλλόγου Γυναικών Ν.Μαρμαρά Χαλκιδικής, για την πρωτοβουλία της ενημερωτικής αυτής ομιλίας και την υπέροχη φιλοξενία! Να είστε όλες πάντα καλά, καλή συνέχεια στις δράσεις σας!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>