50 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ «ΜΑΜΑ Σ’ΑΓΑΠΩ!!! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!» - ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!

50 γυναίκες εξετάστηκαν ΔΩΡΕΑΝ σήμερα, Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024, στο «Μαμά σ’αγαπώ!!! Να προσέχεις!!!» – Μία ξεχωριστή γιορτή ΠΡΟΛΗΨΗΣ αφιερωμένη σε όλες τις μανούλες! και στο πλαίσιο των ΔΩΡΕΑΝ Κλινικών Ελέγχων Μαστού που προσφέραμε, από την Χειρουργό Μαστού κ. Άννα Σαχουλίδου, με αισιόδοξο γεγονός πως δεν ψηλαφίστηκε καμία κακοήθεια, ενώ όσες γυναίκες δεν πρόλαβαν να εξεταστούν, θα εξεταστούν ΔΩΡΕΑΝ το επόμενο διάστημα στο Γ.Ν.Θ «Ιπποκράτειο»!

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω ρεπορτάζ της ΕΡΤ3

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς την κ. Άννα Σαχουλίδου, Χειρουργό Μαστού και Ακαδημαϊκή Υπότροφο της Β’ Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής Α.Π.Θ., Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο», για τη σημερινή της συνεισφορά, αλλά και τη σταθερή της συνεργασία μαζί μας, στηρίζοντας ενεργά τις δράσεις του Προγράμματος Πρόληψης του Συλλόγου μας!

Μαμάδες μας και όλες τις γυναίκες σας αγαπάμε!!! Να σας αγαπάτε κι εσείς και να σας φροντίζετε καθημερινά!!! Και του χρόνου και πάλι όλοι ΜΑΖΙ με Υγεία!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς την ΕΡΤ3 για το εξαιρετικό ρεπορτάζ και τη συνεχή της στήριξη στις δράσεις μας!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>