ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΟΚ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 20-21/09, η Επιστημονική Διημερίδα της «ΕΛΛΟΚ – Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου» με θέμα «Στην πρώτη γραμμή της αιματολογικής φροντίδας», στην όμορφη και φιλόξενη Αλεξανδρούπολη!

Εξαιρετικές ομιλίες από καταξιωμένους στον χώρο επιστήμονες, σε ότι αφορά στις επιστημονικές εξελίξεις και τις νέες δυνατότητες που αυτές μας προσφέρουν στη διάγνωση και τη θεραπεία διάφορων αιματολογικών κακοηθειών.

Σημαντικό βήμα δόθηκε για ακόμη μία φορά σε συλλόγους ασθενών με καρκίνο, καθώς και αρμόδιους φορείς, για έναν ανοιχτό διάλογο, που είχε στόχο ν’αναδείξει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις καθημερινές δυσκολίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι ασθενείς και οι οικείοι τους.

Τον Σύλλογό μας εκπροσώπησαν μέλη του Δ.Σ.

Συγχαρητήρια στην ΕΛΛΟΚ για ακόμη μία εξαιρετική και εποικοδομητική διοργάνωση, αλλά και σε όλους τους ομιλητές για τις άκρως διαφωτιστικές και αισιόδοξες ομιλίες τους.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>