ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΑΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "VEZYROGLOU FARM"

Αύριο, Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, θα έχουμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να φιλοξενηθούμε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας“Vezyroglou Farm”, όπου θα πραγματοποιήσουμε Ενημερωτική Ομιλία για την Πρόληψη κι Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού, καθώς και ΔΩΡΕΑΝ Κλινικό Έλεγχο Μαστού για όσες εργαζόμενες επιθυμούν να εξεταστούν.

Τα παραπάνω θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το Ιατρείο Μαστού του Γ.Ν.Θ. «Γ.Γεννηματά-Ο Άγιος Δημήτριος» και την πολύτιμη συμμετοχή του Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής κ. Ιωσήφ Χατζή, καθώς και του Χειρουργού Μαστού κ. Ανατάσιου Κατσουράκη και της Γενικού Χειρουργού κ. Μαρίας Καραβαλάκη.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Κυριακούλα Δερεκενάρη, ενώ η Ψυχολόγος του Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης Κατερίνα Λέντη μέσα από ανοιχτό διάλογο με τις εργαζόμενες, θα βοηθήσει ώστε να απομακρυνθεί κάθε αμφιβολία και φόβος που σχετίζεται με τον προσυμπτωματικό έλεγχο.

💭Τις ομιλίες θα συντονίσει η Υπεύθυνη Επιστημονικών Προγραμμάτων του Συλλόγου μας, Δέσποινα Πάρτσια.

🙏🏻Ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ» από καρδιάς σε όλους τους ανθρώπους της εταιρείας απ’ τα περιβόλια του Βεζύρογλου – Vezyroglou Farm που βρίσκονται σταθερά δίπλα μας, στηρίζοντας την προσπάθειά μας για συνεχή, έγκαιρη κι έγκυρη ενημέρωση σχετικά με τη σπουδαιότητα της πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>