ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ UNION EUROBANK, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία και συγκινητική προσέλευση, πραγματοποιήσαμε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023, Ομιλία Πρόληψης κι Έγκαιρης Διάγνωσης για τον Καρκίνο του Μαστού σε συνεργασία με το Σωματείο Εργαζομένων της Union Eurobank.

Αρχικά θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και να πούμε το πιο μεγάλο μας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, καθώς πριν την έναρξη των ομιλιών, οι Εργαζόμενοι της Union Eurobank εκπροσωπούμενοι από τον Πρόεδρο του Σωματείου τους κ. Στάθη Χαρίτο, προχώρησαν σε μία σπουδαία ΔΩΡΕΑ προς τον Σύλλογό μας, δωρίζοντάς μας ένα Laptop, το οποίο θα καλύψει πλήρως τις καθημερινές μας ανάγκες.

Να είστε όλοι καλά, να έχετε πάντα δύναμη να προσφέρετε!

Θερμές ευχαριστίες και σε όλες τις Επαγγελματίες Υγείας που πλαισίωσαν την εκδήλωσή μας, τη Χειρουργό Μαστού κ. Άννα Σαχουλίδου, τη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο κ. Ναταλία Κολοκοτρώνη και την Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt του Συλλόγου μας κ. Κατερίνα Λέντη, για όλες τις πολύτιμες πληροφορίες και τις χρήσιμες συμβουλές που μοιράστηκαν μαζί μας σχετικά με την πρόληψη και τη σπουδαιότητα του προσυμπτωματικού ελέγχου του Καρκίνου του Μαστού.

Την εκδήλωση χαιρέτισε η Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Κυριακούλα Δερεκενάρη, ενώ Εκπαιδευμένες Εθελόντριες του Συλλόγου μας μοιράστηκαν τη δική τους εμπειρία με τον Καρκίνο του Μαστού, με στόχο να γίνουν κίνητρο, ώστε να εντάξουμε τον τόσο πολύτιμο προσυμπτωματικό έλεγχο στις ετήσιες εξετάσεις μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, αλλά και για τη στήριξη της προσπάθειάς μας για ΕΓΚΑΙΡΗ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ όλο και περισσότερων ανθρώπων, σχετικά με την ΠΡΟΛΗΨΗ του Καρκίνου του Μαστού. Μιας νόσου που είναι ΙΑΣΙΜΗ, ΕΑΝ διαγνωστεί έγκαιρα και σε αρχικό στάδιο.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>