ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ SOLIDARITYNOW ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΙ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ

Μία σπουδαία συνεργασία με τη SolidarityNow, στο πλαίσιο των Ενημερωτικών Δράσεων Πρόληψης κι Έγκαιρης Διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού που πραγματοποιεί ο Σύλλογός μας.

H SolidarityNow μας υποδέχεται την ΤΡΙΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 στις 11:00, στο Κέντρο Αλληλεγγύης Προσφύγων στη Θεσσαλονίκη/Blue Refugee Center by SolidarityNow, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τη σπουδαιότητα της Πρόληψης και όλες τις πρόσφατες ιατρικές εξελίξεις.

Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιήσουμε ΔΩΡΕΑΝ Κλινική Εξέταση Μαστού σε όσες γυναίκες επιθυμούν να εξεταστούν, σε συνεργασία με τον Μαστολόγο-Χειρουργό Μαστού κ. Θεόδωρο Κοντούλη.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στον ΔΩΡΕΑΝ Κλινικό Έλεγχο Μαστού, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο 👉🏻https://tinyurl.ph/ZrlDL

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλες τις γυναίκες που καταλαβαίνουν ελληνικά ή αγγλικά. Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

Ευχαριστούμε θερμά το SolidarityNow και το Blue Refugee Center by SolidarityNow, για την πολύτιμη συνεργασία και τη στήριξη της προσπάθειάς μας για ΕΓΚΑΙΡΗ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ όλο και περισσότερων ανθρώπων, σχετικά με την ΠΡΟΛΗΨΗ του Καρκίνου του Μαστού. Μιας νόσου που είναι ΙΑΣΙΜΗ, ΕΑΝ διαγνωστεί έγκαιρα και σε αρχικό στάδιο.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>