ΕΝΑΡΞΗ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023-ΙΟΥΝΙΟΣ 2024

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη των Ομάδων Δημιουργικής Απασχόλησης του Συλλόγου μας για την περίοδο Νοέμβριος 2023-Ιούνιος 2024, με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή για τα μέλη μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο 👉🏻https://almazoisthes.gr/προγραμματα-υπηρεσιες/ομάδες-δημιουργικής-απασχόλησης/

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνώντας με τον Σύλλογό μας στο 2310-285181 ή μέσω mail στο info@almazoisthes.gr

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Στο πλαίσιο ψυχοκοινωνικής στήριξης των μελών μας πραγματοποιούνται Ομάδες Δημιουργικής Απασχόλησης με στόχο τόσο την ολιστική προσέγγιση του Καρκίνου του Μαστού, όσο και την ενεργητική ενασχόληση και κινητοποίηση.

Οι γυναίκες που συμμετέχουν, είναι σε θέση να ανταλλάξουν κοινές εμπειρίες, να γνωρίσουν νέες διαστάσεις του εαυτού τους και να έρθουν σε επαφή με τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς τους.

Το άγχος και οι αρνητικές σκέψεις που συνοδεύουν την είδηση του καρκίνου μειώνονται, καθώς η συμμετοχή στις ομάδες δίνει ένα κίνητρο να δραστηριοποιηθούν και να προχωρήσουν μπροστά, μέσα σε κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης.

Οι ομάδες πραγματοποιούνται από εκπαιδευόμενους Ψυχοθεραπευτές, σε συνεργασία με το Gestalt Foundation. Ανανεώνονται κάθε χρόνο, δίνοντας την ευκαιρία στα μέλη μας να έρθουν σε επαφή με πολλές δυνατότητες τους.

Μέσα από την ενεργή παρουσία συντονιστών και συμμετεχόντων, συνεχίζουμε δυναμικά και προσκαλούμε τα μέλη μας στις 7 νέες ομάδες που πρόκειται να ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλες τις Συντονίστριες που προσφέρουν τις γνώσεις τους και αφιερώνουν τον πολύτιμο χρόνο τους, αφουγκραζόμενες τον σπουδαίο σκοπό του Συλλόγου μας, που δεν είναι άλλος από το να είμαστε δίπλα σε κάθε γυναίκα που μας χρειάζεται.

Η συμμετοχή των μελών μας στις ομάδες είναι ΔΩΡΕΑΝ!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>