ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ UNION EUROBANK

Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή, που όλο και περισσότερες εταιρείες, καθώς και οι Σύλλογοι Εργαζομένων τους, επενδύουν στην ΥΓΕΙΑ του προσωπικού τους ξεκινώντας φυσικά… από την Πρόληψη! Την καλύτερη θεραπεία!

Σε συνεργασία με το Σωματείο Εργαζομένων της Union Eurobank, πραγματοποιούμε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023, στις 18:00 στο “Electra Palace”, ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ, για τους εργαζομένους της Β.Ελλάδας.

Ειδικοί σε θέματα μαστού, ψυχολογίας και διατροφής θα συνθέσουν ένα τρίπτυχο ομιλιών σχετικά με τη σπουδαιότητα της πρόληψης, ενώ Εκπαιδευμένες Εθελόντριες του Συλλόγου μας θα μοιραστούν τη δική τους εμπειρία με τον Καρκίνο του Μαστού, με στόχο να γίνουν κίνητρο, ώστε να εντάξουμε τον τόσο πολύτιμο προσυμπτωματικό έλεγχο στις ετήσιες εξετάσεις μας.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Union Eurobank κ. Στάθης Χαρίτος και η Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Κυριακούλα Δερεκενάρη.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συνεργασία και τη στήριξη της προσπάθειάς μας για ΕΓΚΑΙΡΗ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ όλο και περισσότερων ανθρώπων, σχετικά με την ΠΡΟΛΗΨΗ του Καρκίνου του Μαστού. Μιας νόσου που είναι ΙΑΣΙΜΗ, ΕΑΝ διαγνωστεί έγκαιρα και σε αρχικό στάδιο.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>