ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023 | ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΜΑΣΤΟΥ

ΙΣΗ πρόσβαση στην ενημέρωση για τη σπουδαιότητα της Πρόληψης, ΙΣΗ πρόσβαση στον προσυμπτωματικό κλινικό έλεγχο! Και τον Νοέμβριο ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με δράσεις σε όλη τη Β. Ελλάδα!

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΓΚΥΡΑ, ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΒΟ, ΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ, ΕΞΕΤΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!

Διακεκριμένοι Ιατροί, Ειδικοί σε παθήσεις μαστού, αλλά και Ψυχολόγοι, θα είναι εκεί σε κάθε Ομιλία μας, για να ακούσουν κάθε απορία σου, κάθε προβληματισμό και να διώξουν κάθε φόβο που σχετίζεται με τους λόγους για τους οποίους αναβάλουμε αυτές τις τόσο σημαντικές εξετάσεις!

Εκπαιδευμένες Εθελόντριες του Συλλόγου μας θα πλαισιώνουν τις ομιλίες μας για να μοιραστούν τη δική τους εμπειρία με τον Καρκίνο του Μαστού, με στόχο να ενημερώσουν για τη σπουδαιότητα του Προσυμπτωματικού Ελέγχου, δίνοντας ένα σημαντικό κίνητρο Πρόληψης.

Σας περιμένουμε!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλα τα σχολεία, τις εταιρείες, τους Δήμους και του φορείς για τη συνεργασία στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Πρόληψης του Συλλόγου μας και τη στήριξη της προσπάθειάς μας για συνεχή ενημέρωση σχετικά με τη σπουδαιότητα της πρόληψης!

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Roche και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Αντιπεριφέρεια Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την πολύτιμη στήριξή τους στην υλοποίηση του Προγράμματος, καθώς και την Papapostolou Healthcare Technologies για τη ΔΩΡΕΑΝ παροχή του απαραίτητου εξοπλισμού για την πραγματοποίηση των Υπερήχων Μαστού.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>