ΤΑ «ΑΛΜΑΤΑΚΙΑ ΖΩΗΣ» ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

Τον μήνα Νοέμβριο θα βρεθούμε για ακόμα μία χρονιά παρέα με του μικρούς μας φίλους και με την πολύτιμη στήριξη των παιδαγωγών τους, μέσα από βιωματικό παιχνίδι, χειροτεχνίες και άλλες δραστηριότητες, θα μάθουμε περισσότερα για την πρόληψη και θα διαμορφώσουμε μαζί γερές βάσεις για την προστασία της υγείας τους.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΜΑΤΑΚΙΑ ΖΩΗΣ

Τα τελευταία χρόνια το Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης υλοποιεί το Πρόγραμμα «Αλματάκια Ζωής», σε άριστη συνεργασία με τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και με Ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

Καλλιεργούμε στα παιδιά μας από μικρά την ενσυναίσθηση, τη σπουδαιότητα της αλληλοβοήθειας, ενώ ταυτόχρονα στέλνουμε μια σημαντική υπενθύμιση σε όλες τις μαμάδες!

Την υπενθύμιση του πόσο σπουδαίο είναι ν’αγαπούν, να φροντίζουν και να προσέχουν κι οι ίδιες τον εαυτό τους για να τις έχουμε πάντα υγιείς κοντά μας!Τη φετινή χρονιά το πρόγραμμα πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Roche, η οποία βρίσκεται σταθερά δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια και με τη συνεργασία της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Αντιπεριφέρεια Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους παιδαγωγούς που συμβάλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση του προγράμματος.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>