ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΡΟΖ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ»

Η πρόληψη είναι η ίδια η ΖΩΗ!

Το «Θεαγένειο ΑΝΘ» φωταγωγήθηκε συμβολικά Ροζ, στο χρώμα της ΕΛΠΙΔΑΣ, συνώνυμο πλέον της σπουδαιότητας της Πρόληψης κι Έγκαιρης διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού!

Μια συμβολική κίνηση που στόχο είχε να δώσει έμφαση, να ενημερώσει και να υπενθυμίσει ότι η πρόληψη δεν είναι απλά εξετάσεις, είναι τρόπος ΖΩΗΣ!

Μία συμβολική κίνηση για να πούμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ στους ιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό και σε όλους τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ του Τμήματος Μαστού! Του δικού μας 8ου ορόφου του Α.Ν.Θ «Θεαγένειο» και σε όλους όσους ήταν εκεί για εμάς στη δυσκολότερη στιγμή της ζωής μας!

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όσα με ανιδιοτελή αγάπη προσφέρετε! Να είστε πάντα καλά!

Σταθερά δίπλα μας η κ. Λιάνα Κουρτέλη-Ξουρή, Διοικήτρια Α.Ν.Θ «Θεαγένειο» και η Δρ. Ιωσηφίδου Ροδονίκη, Χειρουργός Μαστού, Προϊσταμένη Διευθύντρια του Χειρουργικού Ογκολογικού Μαστού Α.Ν.Θ «Θεαγένειο».

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που στηρίζετε την προσπάθειά μας για Πρόληψη, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που έχετε ανοίξει τις πόρτες του Θεαγενείου και φιλοξενείτε το Πρόγραμμα Οργανωμένης Αλληλοβοήθειας του Συλλόγου μας, για την Ψυχοκοινωνική Στήριξη της γυναίκας που νοσεί και νοσηλεύεται. Να είστε πάντα καλά!

Τον Σύλλογό μας εκπροσώπησαν η Αντιπρόεδρος Δ.Σ του Συλλόγου μας κ. Μαρούσα Πρωτοπαπαδάκη, η Επίτιμη Πρόεδρος κ. Ελένη Ντελιοπούλου, Μέλη του Δ.Σ. και Εκπαιδευμένες Εθελόντριές μας!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>