Η SUPER LEAGUE ΚΑΙ Η STOIXIMAN ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ (PINK OCTOBER)

Η Super League και η Stoiximan συμμετείχαν στον μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού (Pink October) και έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα κατά της νόσου, αφιερώνοντας την 9η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος “Stoiximan Super League”, στην ενημέρωση όλων των φιλάθλων σχετικά με τη σπουδαιότητα της Πρόληψης.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Κούλα Δερεκενάρη/Derekenari Koula και η Γεν. Γραμματέας Δ.Σ. κ. Ανδρομάχη Αθηναίου, παρευρέθηκαν την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στο Γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», στον αγώνα μεταξύ του ARIS F.C. και του PAS Giannina / ΠΑΣ Γιάννινα και ως Survivors, συνόδευσαν τους Αρχηγούς των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Πριν την έναρξη του αγώνα, τοποθέτησαν στο μπράτσο των αρχηγών συμβολικά, ένα ροζ περιβραχιόνιο, μεταφέροντας το μήνυμα πώς «ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».

Ο Καρκίνος του Μαστού δεν είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση και μια τέτοια πρωτοβουλία υπενθυμίζει ότι το κορυφαίο και πιο δημοφιλές άθλημα στην Ελλάδα και θέλει και μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ενημέρωση όλων μας, ανδρών και γυναικών, για τον πιο σημαντικό αγώνα από όλους, τον αγώνα για ζωή.

Ευχαριστούμε θερμά τη Super League και τη Stoiximan για την τιμητική πρόσκληση και την υπέροχη πρωτοβουλία!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>