ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ 11Ο “PINK THE CITY” ΤΟΥ «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. ΑΧΑΪ́ΑΣ

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, η Πάτρα πλημμύρισε από κόσμο όλων των ηλικιών, ο οποίος έδωσε το παρόν στο 11ο “Pink the City”, στηρίζοντας τον εξαιρετικά σημαντικό σκοπό της διοργάνωσης. Να αντηχήσει απ’άκρη σε άκρη στην πόλη, στην Ελλάδα, το σπουδαίο μήνυμα της Πρόληψης κι Έγκαιρης Διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού.

Κι εμείς με τη σειρά μας βρεθήκαμε στην Πάτρα για να στηρίξουμε τον κοινό μας σκοπό, περπατήσαμε ντυμένες στα ροζ και απολαύσαμε τη θερμή φιλοξενία και την εξαιρετική διοργάνωση από το Άλμα Ζωής Πάτρας.

Το δικό της μήνυμα για τη σπουδαιότητα της Πρόληψης έστειλε η Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Κούλα Δερεκενάρη/Derekenari Koula, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό.

Πολλά Συγχαρητήρια στον Αδελφό Σύλλογο Άλμα Ζωής Πάτρας, για την τόσο επιτυχημένη διοργάνωση, αλλά και σε όλον τον κόσμο που παρευρέθηκε και στήριξε με τη θετική του διάθεση αυτήν την τόσο σημαντική προσπάθεια.

Εις το επανιδείν αγαπημένες μας! Η φιλοξενία σας ήταν για μία ακόμα φορά μοναδική, ζήσαμε μοναδικές στιγμές παρέα!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τα μέλη του Συλλόγου μας που μας ακολούθησαν σε αυτήν την τριήμερη απόδραση και περάσαμε υπέροχα και υποσχόμαστε πολύ σύντομα να ανακοινώσουμε την επόμενη μας εκδρομή.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>