ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΑΣΤΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΕΣΙΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ.

ΔΩΡΕΑΝ Κλινικός Έλεγχος Μαστού, την ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού, σε συνεργασία με τη ΓΕΝΕΣΙΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ.

Κλείσε σήμερα το ραντεβού σου για ΔΩΡΕΑΝ Προληπτικό Έλεγχο Μαστού! Κλείσε σήμερα το δικό σου ραντεβού ΖΩΗΣ!

Όσες και όσοι από εσάς επιθυμείτε να εξεταστείτε, παρακαλούμε να καλέστε στα γραφεία του Συλλόγου μας στο

2310285181 και ώρες 10:00-16:00, προκείμενου να κλείσετε το ραντεβού σας, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η δράση θα αφορά στη ΔΩΡΕΑΝ κλινική εξέταση μαστού από έμπειρη ιατρική ομάδα της Κλινικής «ΓΕΝΕΣΙΣ», εντός των εγκαταστάσεών της. Παράλληλα, η Κλινική θα προχωρήσει σε ΔΩΡΕΑΝ απεικονιστικές εξετάσεις (ψηφιακή μαστογραφία ή/και υπέρηχος μαστού), σε όσες από τις συγκεκριμένες γυναίκες ή άντρες κριθεί αναγκαίος ο περαιτέρω έλεγχος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς τους εξαιρετικούς Χειρουργούς Μαστού, συνεργάτες της Κλινικής, κ. Γιώργο Συμπιλίδη, κ. Σοφία Τριανταφυλλίδου και κ. Νικόλ Μασουρίδου, που θα πραγματοποιήσουν τον ΔΩΡΕΑΝ Προληπτικό Κλινικό Έλεγχο Μαστού.

Μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και στη Διοίκηση και το Προσωπικό της ΓΕΝΕΣΙΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ, μέλος του Ομίλου EUROMEDICA, που στηρίζει την προσπάθειά μας για Πρόληψη κι Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού, μιας νόσου που είναι ίασιμη, ΑΝ διαγνωστεί έγκαιρα!

Η προσέλευση σας για ΔΩΡΕΑΝ Κλινικό Έλεγχο Μαστού θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά, καθώς θα είστε η πραγματική ανταμοιβή της προσπάθειάς μας. Η ΠΡΟΛΗΨΗ, ΔΕΝ είναι απλά εξετάσεις! Είναι τρόπος…ΖΩΗΣ!

Σας περιμένουμε!!!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>