ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΑΣΤΟΥ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Η ΠΡΟΛΗΨΗ δεν είναι απλά εξετάσεις! Είναι τρόπος… ΖΩΗΣ!

ΠΡΟΛΗΨΗ! Ένας από τους βασικούς πυλώνες του Συλλόγου μας, ένας από τους βασικούς λόγους ύπαρξης μας! Στόχος των γυναικών του Συλλόγου μας -γυναίκες που και οι ίδιες έχουν βιώσει την εμπειρία του Καρκίνου του Μαστού- είναι ΕΝΑΣ. Καμία άλλη γυναίκα να μη βιώσει την ίδια εμπειρία!

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023, 10:00 – 14:00, πραγματοποιούμε Ενημερωτική Ομιλία Πρόληψης και ΔΩΡΕΑΝ Κλινικό Έλεγχο Μαστού στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς.

Σε συνδιοργάνωση με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Hellenic Red Cross και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας “Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος” και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Αντιπεριφέρεια Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Περισσότερες Πληροφορίες

Ο Χειρουργός Μαστού, κ. Γιώργος Συμπιλίδης, θα ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για όλους τους σημαντικούς λόγους που η πρόληψη πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι των ετήσιων εξετάσεων μας.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη γνώση κι εμπειρία που θα μοιραστεί μαζί μας!

Η κ. Κατερίνα Λέντη, Ψυχολόγος του Συλλόγου μας, Ψυχοθεραπεύτρια GESTALT, θα μας μιλήσει για τους Ανασταλτικούς Παράγοντες Πρόληψης, με στόχο να λύσουμε κάθε απορία και να διώξουμε κάθε φόβο που σχετίζεται με τους λόγους για τους οποίους αναβάλουμε αυτές τις τόσο σημαντικές εξετάσεις.

Φυσικά, θα υπάρξει εποικοδομητικός διάλογος και με τους δύο, ώστε να δώσουν απαντήσεις σε κάθε δική σας απορία.

Από τις 11:00-14:00 και με τη συνεργασία Έμπειρων Χειρουργών Μαστού, θα παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ Κλινικό Έλεγχο & Υπέρηχο Μαστού, σε όσες γυναίκες και άντρες επιθυμούν να εξεταστούν!

Παρακαλούνται όσες γυναίκες ή και άντρες ενδιαφέρονται να εξεταστούν, να επικοινωνήσουν στο 6973002425 προκειμένου να κλείσουν ραντεβού.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά! Σας περιμένουμε!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ στην εταιρεία Μάκβελ, Χορηγό αυτής της δράσης Πρόληψης, η οποία βρίσκεται σταθερά δίπλα μας, συνοδοιπόρος σε κάθε μας προσπάθεια και πρωτοβουλία.

Ευχαριστούμε θερμά τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος», για τη συνδιοργάνωση και τη στήριξη της προσπάθειάς μας για συνεχή ενημέρωση σχετικά με τη σπουδαιότητα της πρόληψης!

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Αντιπεριφέρεια Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τη ΓΕΝΕΣΙΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ για την πολύτιμη στήριξή τους, στην υλοποίηση του Προγράμματος, καθώς και την Papapostolou Healthcare Technologies για τη ΔΩΡΕΑΝ παροχή του απαραίτητου εξοπλισμού για την πραγματοποίηση των Υπερήχων Μαστού.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>