ΤΑ «ΑΛΜΑΤΑΚΙΑ ΖΩΗΣ» ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

Η σχολική χρονιά ξεκίνησε για εμάς, παρέα με τα μικρά μας «Αλματάκια Ζωής»

Τον μήνα Οκτώβριο θα βρεθούμε για ακόμα μία χρονιά παρέα με του μικρούς μας φίλους και με την πολύτιμη στήριξη των παιδαγωγών τους, μέσα από βιωματικό παιχνίδι, χειροτεχνίες και άλλες δραστηριότητες, θα μάθουμε περισσότερα για την πρόληψη και θα διαμορφώσουμε μαζί γερές βάσεις για την προστασία της υγείας τους.

Θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό από νεαρή ηλικία να λαμβάνουμε αξιόπιστη ενημέρωση για θέματα υγείας, να ξεκαθαρίζουμε φόβους και προκαταλήψεις που αναστέλλουν την υιοθέτηση συμπεριφορών υγείας και να κινητοποιούμε τους νέους προς ένα υγιεινό τρόπο ζωής.

Καλλιεργούμε στα παιδιά μας από μικρά την ενσυναίσθηση, τη σπουδαιότητα της αλληλοβοήθειας, ενώ ταυτόχρονα στέλνουμε μια σημαντική υπενθύμιση σε όλες τις μαμάδες!

Την υπενθύμιση του πόσο σπουδαίο είναι ν’αγαπούν, να φροντίζουν και να προσέχουν κι οι ίδιες τον εαυτό τους για να τις έχουμε πάντα υγιείς κοντά μας!

Τα παιδιά μας είναι η Ελπίδα και μαζί τους κι ΕΣΥ!

Τα παιδιά μάς μιμούνται! Ας γίνουμε εμείς το καλό παράδειγμα, ώστε να μάθουν τα ίδια να φροντίζουν και να αγαπούν τον εαυτό τους και τους γύρω τους.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους παιδαγωγούς, που συμβάλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση του προγράμματος!

Ευχαριστούμε θερμά τη Roche που βρίσκεται σταθερά δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Αντιπεριφέρεια Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>