ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ»

ΠΑΝΤΑ δίπλα στις μοναδικές μαχήτριες της ζωής! ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ, όλες ΜΑΖΙ στη μάχη με τον Καρκίνο του Μαστού! Μας δίνετε ΔΥΝΑΜΗ να συνεχίζουμε!

Όπως κάθε χρόνο έτσι κ φέτος, στο πλαίσιο του Προγράμματος Οργανωμένης Αλληλοβοήθειας του Συλλόγου μας, επισκεφτήκαμε το «Θεαγένειο ΑΝΘ» και το Τμήμα Μαστού, για να προσφέρουμε με όλη μας την αγάπη δώρα σε νοσηλευόμενες που έχουν πρόσφατα χειρουργηθεί. Αλλά και στο νοσηλευτικό προσωπικό και στους ιατρούς που βρίσκονται ακούραστα, καθημερινά δίπλα σε αυτές τις μοναδικές γυναίκες!

Η Γεν.Γραμματέας Δ.Σ του Συλλόγου μας, κ. Ανδρομάχη Αθηναίου, γυναίκα που κι η ίδια έχει βιώσει την εμπειρία Καρκίνου του Μαστού, επισκέφτηκε τα δωμάτια τους, συνομίλησε μαζί τους, βρέθηκε κοντά στις ασθενείς και μέσα από το κοινό βίωμα στήριξε τις γυναίκες που νοσηλεύονται, ενώ τις πρόσφερε εκ μέρους όλων μας στο Σύλλογο, τα υπέροχα δώρα Cherrybox ως ένδειξη συμπαράστασης και φροντίδας!

Το αγαπημένο μας #Cherrybox, ετοίμασε με πολλή αγάπη πανέμορφα ροζ κουτιά με προϊόντα περιποίησης, τα οποία δωρίσαμε στις γυναίκες που νοσηλεύονται!

Είμαστε ευγνώμονες κι η χαρά είναι μεγάλη για αυτές τις στιγμές όταν νοιωθεις πως κάποιος έχει φροντίσει με τόσο μεράκι κι αγάπη ένα δώρο! Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς για όλα όσα προσφέρετε στον Σύλλογό μας και την τόσο όμορφη κι έμπρακτη στήριξη στη γυναίκα που νοσεί!

Λίγα Λόγια για το Πρόγραμμα

Το Πρόγραμμα Οργανωμένης Αλληλοβοήθειας του Συλλόγου μας υλοποιείται κάθε Τρίτη 12:00-14:00 στο Τμήμα Μαστού του Α.Ν.Θ «Θεαγένειο» και οι εκπαιδευμένες εθελόντριές μας είναι εκεί για κάθε γυναίκα που νοσηλεύεται κι έχει ανάγκη από συναισθηματική στήριξη, συμβουλές για το πώς θα διαχειριστεί τη μετεγχειρητική καθημερινότητα, αλλά και να ακούσουν κάθε της προβληματισμό.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>