ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023 | ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΜΑΣΤΟΥ

«Φοβάμαι…», «Ε, δε χρειάζεται από τώρα!», «Έκανα πέρυσι Μαστογραφία, δεν είχα κάτι, θα κάνω του χρόνου!», «Χτύπα Ξύλο! Μην το μελετάς!», «Δεν παθαίνουν οι άντρες Καρκίνο του Μαστού!», «ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ!!!»…. Τα έχεις πει! Τα έχεις σκεφτεί κι εσύ!!!

Και αυτόν τον Οκτώβριο, με Ομιλίες Πρόληψης κι Έγκαιρης Διάγνωσης για τον Καρκίνο του Μαστού και με ΔΩΡΕΑΝ Κλινικό Έλεγχο Μαστού σε όλη τη Β.Ελλάδα, ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΒΟ, ΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ, ΕΞΕΤΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!

Διακεκριμένοι Ιατροί, Ειδικοί σε παθήσεις μαστού, αλλά και Ψυχολόγοι, θα είναι εκεί σε κάθε Ομιλία μας, για να ακούσουν κάθε απορία σου, κάθε προβληματισμό και να διώξουν κάθε φόβο που σχετίζεται με τους λόγους για τους οποίους αναβάλουμε αυτές τις τόσο σημαντικές εξετάσεις!

Μία ακόμα ευκαιρία και για όλες εμάς τις γυναίκες του Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης, να ενημερώσουμε για τη δικής μας εμπειρία με τον Καρκίνο του Μαστού, ώστε να γίνουμε το Κίνητρο, το ΖΩΝΤΑΝΟ παράδειγμα για όλους εσάς, πώς η ΠΡΟΛΗΨΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!

Ο Καρκίνος του Μαστού είναι ΙΑΣΙΜΟΣ!
Αρκεί να διαγνωστεί ΕΓΚΑΙΡΑ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Roche και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Αντιπεριφέρεια Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την πολύτιμη στήριξή τους στην υλοποίηση του Προγράμματος, καθώς και την Papapostolou Healthcare Technologies για τη ΔΩΡΕΑΝ παροχή του απαραίτητου εξοπλισμού για την πραγματοποίηση των Υπερήχων Μαστού.

Ευχαριστούμε κάθε έναν ξεχωριστά τους φορείς, τις εταιρείες, τους Δήμους, αλλά και τους ανθρώπους τους, για τη φιλοξενία των δράσεών μας και τη στήριξη της προσπάθειάς μας για ενημέρωση και πρόληψη!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>