«ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ»|ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ «ΑΛΛΑΖΩ… ΑΛΛΑ ΖΩ!»

Μόλις έμαθες ότι διαγνώστηκες με Καρκίνο του Μαστού. Κι αν είσαι μαμά μία από τις πρώτες σκέψεις είναι τα παιδιά σου. Το ένστικτό σου, λέει να τα προστατέψεις. Θέλεις να τα προστατεύσεις από τον πόνο και τον φόβο που ξέρεις πως θα αισθανθούν. Φοβάσαι όμως κι εσύ… Πρέπει να τους το πεις; Τι πρέπει να τους πεις;

Στο επόμενο Εκπαιδευτικό Διαδικτυακό Σεμινάριο της σειράς «Αλλάζω… Αλλά ΖΩ!», έχουμε τη μεγάλη χαρά και τιμή να φιλοξενούμε την εξαίρετη Νηπιοβρεφοκόμο, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt, Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας Gestalt & Μέλος της EAGT, κ. Μαρία Φαρμάκη, η οποία θα μας αναλύσει και θα μας καθοδηγήσει σε μία ευαίσθητη προσέγγιση σε ό,τι αφορά τον Καρκίνο του Μαστού, αυτή της ανακοίνωσης των νέων της διάγνωσής του στα παιδιά, λύνοντας ζωντανά κάθε δική σας απορία.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΚΟΥΘΗΣΗΣ

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:00, συντονιζόμαστε ζωντανά, στη #Facebook σελίδα του Συλλόγου μας Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης, για το Εκπαιδευτικό Διαδικτυακό Σεμινάριο της σειράς «Αλλάζω… Αλλά ΖΩ!», με τίτλο «Πώς να μιλήσουμε στα παιδιά για τον Καρκίνο του Μαστού».

Σας περιμένουμε για να ενημερωθούμε ΜΑΖΙ για ένα θέμα που μας αφορά ΟΛΕΣ, μέσα σε κλίμα κατανόησης και σεβασμού, προκειμένου να βοηθήσουμε με πολλή αγάπη να πετύχουμε μια υγιή και αρμονική επικοινωνία με τα παιδιά μας, λύνοντας ζωντανά κάθε απορία μας.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>