ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023 | «ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ: ΑΛΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ»

Τον μήνα που είναι αφιερωμένος στην Ενημέρωση, την Πρόληψη κι Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού, διοργανώνουμε για δεύτερη φορά την πολύ επιτυχημένη βιωματική διημερίδα μας με θέμα «Καρκίνος του Μαστού: Άλματα Ζωής μέσα από διαλόγους».

Η ΓΥΝΑΙΚΑ-ασθενής, αλλά και ο ΑΝΔΡΑΣ-ασθενής στο επίκεντρο

Προσεγγίζοντας την ανθρώπινη πλευρά της νόσου, γυναίκες και άνδρες που έχουν βιώσει τον Καρκίνο του Μαστού, θα μοιραστούν την εμπειρία τους μέσα από βιωματικούς διαλόγους που θα έχουν με διακεκριμένους ιατρούς.

Θέματα όπως η διαχείριση κι η ανακοίνωση των δυσάρεστων νέων, η μετάσταση, η σεξουαλικότητα, η πλαστική αποκατάσταση, η διαχείριση των ρόλων από τη μαμά που αρρωσταίνει, τον μύθο/στερεότυπο πως οι άντρες δε νοσούν με Καρκίνο του Μαστού είναι μόνο μερικά από αυτά που θα περιέχουν οι διάλογοι τους.

Παράλληλες δράσεις

Παράλληλα και τις δυο μέρες θα πραγματοποιούνται workshops και εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας με θέμα τον Καρκίνο του Μαστού.

ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

Αυτή είναι η ευκαιρία για να στηρίξεις κι εσύ έμπρακτα το «Άλμα Ζωής» Ν.Θεσσαλονίκης. Δήλωσε σήμερα συμμετοχή ως εθελοντής/ρια στη Διημερίδα μας μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 27/09. Υπεύθυνη Εθελοντών: Κατερίνα Λέντη2310-285181

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες!

Ακολουθήστε την εκδήλωσή μας στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις σχετικές ανακοινώσεις: https://www.facebook.com/events/1019910849038683/

Παρακολουθήστε στιγμιότυπα από την προηγούμενη διημερίδα μας:

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>