ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΜΑΣΤΟΥ | ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Στο πλαίσιο των συνεχών δράσεών μας σχετικά με τη σπουδαιότητα της πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού σε εταιρείες για την ενημέρωση των εργαζομένων τους, αλλά και σε Δήμους & Φορείς για ενημέρωση όλων μας, το επόμενο διάστημα πρόκειται να πραγματοποιήσουμε σε διάφορα μέρη της Β. Ελλάδας, Ενημερωτικές Ομιλίες Πρόληψης και ΔΩΡΕΑΝ Κλινικούς Ελέγχους σε συνδυασμό με Υπερήχους Μαστού!

Με την πολύτιμη συμμετοχή ειδικών Ιατρών σε θέματα Μαστού, θα λύσουμε κάθε απορία και θα διώξουμε κάθε φόβο που σχετίζεται με τους λόγους για τους οποίους αναβάλουμε αυτές τις τόσο σημαντικές εξετάσεις, ενώ θα ενημερωθούμε έγκυρα για το πόσο σημαντικός είναι για τη ζωή μας ο ετήσιος προσυμπτωματικός έλεγχος.

Παράλληλα θα προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ Κλινικούς Ελέγχους σε συνδυασμό με Υπερήχους Μαστού για όσες γυναίκες, αλλά και άντρες επιθυμούν να εξεταστούν!

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα Σεπτεμβρίου και #Μείνετε_Συντονισμένοι για τις πολλαπλές μας δράσεις τον Οκτώβριο, μήνα αφιερωμένο στην πρόληψη κι έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά! Μία ευκαιρία για να ενημερώσουμε για τη δική μας εμπειρία με τον Καρκίνο και να γίνουμε το κίνητρο για κάθε γυναίκα και κάθε άντρα, ώστε να κάνει την πρόληψη και τον προσυμπτωματικό έλεγχο τρόπο ΖΩΗΣ!

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την πολύτιμη στήριξή της στην υλοποίηση του Προγράμματος, καθώς και την Papapostolou Healthcare Technologies για την ΔΩΡΕΑΝ παροχή του απαραίτητου εξοπλισμού για την πραγματοποίηση των Υπερήχων Μαστού.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νικομηδινού, τον Δήμο Βοΐου, τη Λέσχη Γυναικών Σιάτιστας και τον ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ για τη συνεργασία και τη στήριξη στην καθημερινή μας μάχη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού και υπέρ της ΠΡΟΛΗΨΗΣ!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>