30 ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΜΑΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΑΣ «ΜΑΜΑ Σ’ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!!»

Ανήμερα της φετινής γιορτής της μητέρας, τα παιδιά μας γίνανε για ακόμη μία φορά το καμπανάκι υπενθύμισης που όλοι χρειαζόμαστε! Μανούλα μου μη το ξεχάσεις ποτέ! «Μαμά σ΄αγαπώ και σε προσέχω!» και θέλω να σε φροντίζεις για να σε έχω πάντα ΥΓΙΗ κοντά μου!

30 γυναίκες εξετάστηκαν ΔΩΡΕΑΝ κατά τη διάρκεια της γιορτής μας, στο πλαίσιο προσυμπτωματικού ελέγχου, από τους Χειρουργούς Μαστού-Μαστολόγους, κ. Δημήτριο Ακτσαλή και κ. Σταύρο Ιντζέ.

Έτσι, χάρη σε εσάς δώσαμε για ακόμα μία φορά δύναμη στο σπουδαίο μήνυμα της ΠΡΟΛΗΨΗΣ, αλλά και γίναμε εμείς οι μεγάλοι ένα θετικό παράδειγμα για τα παιδιά μας, ώστε να μάθουν τα ίδια να φροντίζουν και να αγαπούν τον εαυτό τους και τους γύρω τους!

Ευχαριστούμε θερμά τους Ιατρούς για την πολύτιμη συνεισφορά τους, καθώς και τους Χορηγούς πρόληψης απ’ τα περιβόλια του Βεζύρογλου – Vezyroglou Farm, ΒΙΑΝΕΞ, ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο, ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ για την πολύτιμη στήριξη!

Μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΤΜΕ στην εταιρεία Papapostolou Healthcare Technologies που μας προσέφερε αφιλοκερδώς τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό και τον φορητό υπερηχογράφο με τεχνητή νοημοσύνη ME7 της Mindray για τις δωρεάν υπερηχογραφικές εξετάσεις.

Ο Kαρκίνος του Mαστού φοβάται μόνον την πρόληψη. Αν κάνουμε πρόληψη ο Καρκίνος του Μαστού είναι έως και 100% ιάσιμος

ΔΩΡΕΑΝ Κλινικός Έλεχος και Υπέρηχος Μαστού και στα γραφεία του Συλλόγου μας

Στο πλαίσιο των συνεχών δράσεων μας για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού, πραγματοποιήσαμε την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023, ΔΩΡΕΑΝ Κλινικό Έλεγχο και Υπέρηχο Μαστού για όσες γυναίκες δεν είχαν την ευκαιρία να εξεταστούν κατά τη διάρκεια της γιορτής μας «Μαμά σ’αγαπώ και σε προσέχω!!!» – Μία ξεχωριστή Γιορτή ΠΡΟΛΗΨΗΣ αφιερωμένη σε όλες τις μανούλες!.

Ευχαριστούμε θερμά τη Χειρουργό Μαστού – Μαστολόγο κ. Αναστασία Αμανατίδου/Anastasia Amanatidou για την πολύτιμη συνεισφορά της στο πλαίσιο του προσυμπτωματικού ελέγχου και που βρίσκεται σταθερά δίπλα στις δράσεις του Συλλόγου μας!

Μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΤΜΕ στην εταιρεία Papapostolou Healthcare Technologies που μας προσέφερε αφιλοκερδώς τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό και τον φορητό υπερηχογράφο με τεχνητή νοημοσύνη ME7 της Mindray για τις δωρεάν υπερηχογραφικές εξετάσεις.

Ευχαριστούμε από καρδιάς και τα Αρτοποιία Κουκουμέρια, για τα υπέροχα κεράσματα που προσέφεραν στις κυρίες που προσήλθαν για Κλινικό Έλεγχο!

Ραντεβού του χρόνου! Μέχρι τότε… να σας προσέχετε και να σας αγαπάτε!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>