«ΜΑΜΑ Σ’ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!!» - ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ! - ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ σε όλους εσάς, μικρούς και μεγάλους, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στη φετινή μας γιορτή «Μαμά σ’αγαπώ και σε προσέχω!!!» – Μία ξεχωριστή Γιορτή ΠΡΟΛΗΨΗΣ αφιερωμένη σε όλες τις μανούλες! και γεμίσατε την καρδιά μας όμορφα και αισιόδοξα συναισθήματα και το μυαλό μας υπέροχες αναμνήσεις!

Χάρη σε εσάς δώσαμε για ακόμα μία φορά δύναμη στο σπουδαίο μήνυμα της ΠΡΟΛΗΨΗΣ, αλλά και γίναμε εμείς οι μεγάλοι ένα θετικό παράδειγμα για τα παιδιά μας, ώστε να μάθουν τα ίδια να φροντίζουν και να αγαπούν τον εαυτό τους και τους γύρω τους!

Και τα παιδιά μας γίνανε για ακόμη μία φορά το καμπανάκι υπενθύμισης που όλοι χρειαζόμαστε! Μανούλα μου μη το ξεχάσεις ποτέ! «Μαμά σ΄αγαπώ και σε προσέχω!» και θέλω να σε φροντίζεις για να σε έχω πάντα ΥΓΙΗ κοντά μου!

Να είστε όλες και όλοι καλά! Και του χρόνου με ΥΓΕΙΑ! «Μαμά σ’αγαπώ και σε προσέχω!!!» – Μία ξεχωριστή Γιορτή ΠΡΟΛΗΨΗΣ αφιερωμένη σε όλες τις μανούλες!

Σπουδαίες εταιρείες κι επιχειρήσεις, σύμμαχοι στην προσπάθειά μας

Για ακόμη μία φορά τίποτα δε θα μπορούσε να γίνει πράξη χωρίς τη στήριξη ευαισθητοποιημένων εταιρειών, επαγγελματιών κι όλων όσων προσέφεραν τον πολύτιμο χρόνο, την εμπειρία και τις γνώσεις τους και βρέθηκαν έμπρακτα δίπλα μας!

Η γεμάτη αγάπη έκφραση «Μαμά σ’αγαπώ και σε προσέχω!» έφτασε ακόμη πιο μακριά χάρη σε:

Proud Sponsor of Moms: Roche

Αλματάκια Ζωής Corner Sponsor: Flexoplates

Χορηγοί Πρόληψης: απ’ τα περιβόλια του Βεζύρογλου – Vezyroglou Farm, ΒΙΑΝΕΞ,ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο, ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ

Διερμηνεία/Έγκαιρη Παρέμβαση: Εθνικό Ίδρυμα Κωφών

Χορηγοί: Pfizer, Mercury Textiles Group, novaimport.gr

Υποστηρικτές: Μάκβελ, Σαμαράς & Συνεργάτες Α.Ε. – Σύμβουλοι Μηχανικοί, BRALCO, KLEEMANN

Χορηγοί σε είδος: Papapostolou Healthcare Technologies, Τυπογραφεία «Κατσαμάκης»,Ζαχαροπλαστεία Κατσικάρης, Seven 2 Seven, 3Ε, Project Phos, La Chef Levi, yaPARTYsu

Χορηγός Επικοινωνίας: 96.8 Velvet FM

Για όλες τις υπέροχες δραστηριότητες, τις χειροτεχνίες για τη μαμά, τα υπέροχα τραγούδια και χορευτικά, τα χρωματιστά face painting, αλλά και τις πολύτιμες γνώσεις κι εμπειρία ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ:

Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Θεσσαλονίκης, CatWalk, 2η ΕΠΑΣ Μαθητείας Θεσσαλονίκης – ΔΥΠΑ, AUTH Medical Physics & Digital Innovation Lab, Mindlab Education, IEK Delta 360 – ΙΕΚ Δέλτα 360, Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Μίκρας, ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ, Move Up – Pefka, ΚΔΑΠ Φάρος Περαία, Yupi Yaya, Nutrition Stories-Ναταλία Κολοκοτρώνη, Kostas Dimatis-Παιδοψυχολόγος, Anastasia Amanatidou-Χειρουργός Μαστού, ΧΑΝΘ – YMCA Thessaloniki, ΝΗΠΙΑΚΟΣ ΚΗΠΟΣ, Βρεφικός Σταθμός Μια φορά κι έναν καιρό, Άσυλο του Παιδιού Θεσσαλονίκη, Π.Σ Ευόσμου, Π.Σ Κορδελιού,Συνδιοργάνωση: Δήμος ΘεσσαλονίκηςΥπό την αιγίδα της Ελληνική Χειρουργική Εταιρία Μαστού

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους μέσα από την καρδιά μας! Και του χρόνου να ανταμώσουμε και πάλι!

Δείτε στιγμιότυπα της εκδήλωσης πατώντας εδώ.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>