ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΣΤΟΥ ΤΟΥ Α.Ν.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ»

Με πολλή μεγάλη μας χαρά βρεθήκαμε και σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου, στο Τμήμα Μαστού του Θεαγένειο ΑΝΘ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Οργανωμένης Αλληλοβοήθειας και των εβδομαδιαίων βαρδιών που πραγματοποιούμε.

Αυτή τη φορά όχι μόνο για να συνομιλήσουμε με τις πρόσφατα χειρουργημένες φίλες μας, αλλά και για να ανταλλάξουμε ευχές και να τις χαρίσουμε τις χειροποίητες λαμπάδες που εμείς, τα μέλη του Συλλόγου μας, φτιάξαμε την προηγούμενη εβδομάδα με μεράκι και αγάπη.

Ένα μικρό δωράκι από εμάς για να τους δείξουμε την αγάπη μας και να τις υπενθυμίσουμε πως αυτές τις γιορτές ΔΕ θα είναι μόνες! Θα έχουν συντροφιά τη θετική μας σκέψη και το αισιόδοξο φως της Ανάστασης για να τους δίνει δύναμη, κουράγιο κι ελπίδα!

Χαρίσαμε επίσης και πασχαλινά τσουρέκια τόσο στις ίδιες, όσο και στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό που ακούραστα στέκονται στο πλευρό όλων των γυναικών που νοσηλεύονται στον 8ο όροφο.

Οι λαμπάδες τις οποίες στολίσαμε ήταν ευγενική χορηγία του keradiko.gr, ενώ τα πεντανόστιμα τσουρέκια της κ. Έλσας Κουκουμέρια – Αρτοποιία Κουκουμέρια. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για τη σπουδαία δωρεά τους, η οποία χάρισε πολλά χαμόγελα!

To ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ υλοποιείται με την ευγενική χορηγία των Novartis Hellas & Μάκβελ

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>