ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Μεγάλη τιμή για τον Σύλλογό μας αποτελεί η βράβευση της Πρόεδρου μας κ. Κυριακούλας Δερεκενάρη/Derekenari Koula από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Προνοιακών Θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά, οι άνθρωποι της οποίας θέλουν να εκφράσουν τον σεβασμό τους στην προσφορά της.

Η τιμητική βράβευση θα γίνει στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Άρωμα Γυναίκας» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 στις 18.00, στο Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης (Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η τελετή απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, τιμώντας τους πολλαπλούς ρόλους στους οποίους αφοσιώθηκαν με υπέρμετρο ζήλο, ξεχνώντας ή αφήνοντας για το τέλος τα δικά τους θέλω… την κόρη, τη σύζυγο, τη μάνα, τη γιαγιά, την αδερφή, τη φίλη, τη σύντροφο, την εργαζόμενη, τη μονογονέα, τη μάνα ΑΜΕΑ, την αθλήτρια, τη νοικοκυρά… για όλες αυτές τις γυναίκες που αγωνίζονται καθημερινά στον στίβο της ζωής, ένα ευχαριστώ δεν είναι ποτέ αρκετό.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ στους ανθρώπους της Αντιδημαρχίας για αυτήν την τόσο τιμητική κίνηση, που αποτελεί κίνητρο για όλες εμάς, ώστε να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>