BRUNCH ΣΤΟ EXERETON ΘΕΡΜΗΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

SAVE THE DATE | Τετάρτη 8 Μαρτίου, 12:00 | Exereton Θέρμης

Την φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τη γιορτάζουμε ΠΑΡΕΑ στο Exereton Θέρμης με ένα brunch αφιερωμένο στην Πρόληψη και στην Υγεία όλων των γυναικών!

Μία ακόμα ευκαιρία να βρεθούμε, να απολαύσουμε τις μοναδικές γευστικές και υγιεινές δημιουργίες της υπέροχης ομάδας του Exereton και το πιο σημαντικό… να μας υπενθυμίσουμε πόσο σπουδαίο είναι να αγαπάμε, να φροντίζουμε και ναι προσέχουμε τον εαυτό μας!

Η σπουδαιότητα της πρόληψης

Κατά τη διάρκεια του brunch και σε φιλικό κλίμα, οι παρευρισκόμενες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τη σπουδαιότητα της πρόληψης από τον κ. Κλέαρχο Δεσίρη/Klearchos Desiris, Χειρούργο Γυναικολόγο, Ειδικός σε Παθήσεις Μαστού, καθώς και για τους Ανασταλτικούς Παράγοντες Πρόληψης από την κ. Δέσποινα Πάρτσια/Despoina Partsia, Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt, Κοινωνική Λειτουργό Msc, Υπεύθυνη Επιστημονικών Προγραμμάτων του Συλλόγου μας.

Μέσα από έναν φιλικό ανοιχτό διάλογο συντροφιά με καφέ, θα λύσουμε κάθε απορία, θα διώξουμε κάθε φόβο, απαντώντας και στις δικές σας ερωτήσεις!

Χαιρετισμό θα απευθύνει η Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Κούλα Δερεκενάρη/Derekenari Koula.

Κόστος συμμετοχής: 15€ και περιλαμβάνει ένα brunch κι ένα ρόφημα της επιλογής σας.Μέρος των εσόδων θα διατεθεί από το Exereton στον Σύλλογό μας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς την ομάδα του Exereton για την πρωτοβουλία και την πολύτιμη στήριξη.

Τηλ. Κρατήσεων: 2310-464448Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>