«ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ KΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ MΑΣΤΟΥ» - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ο Καρκίνος του Μαστού -πέρα από τη βαρύτητα της διάγνωσης- συνοδεύεται τις περισσότερες φορές από τεράστια συναισθηματική φόρτιση λόγω του φόβου για την αλλαγή της εικόνας της γυναίκας. Τον τρόπο που αισθάνεται για τον εαυτό της, τη νέα της εμφάνιση και κατ’επέκταση τον τρόπο που πιστεύει πως τη βλέπει ο σύντροφός της. Γεγονότα που μπορούν εν δυνάμει να επηρεάσουν σημαντικά την ερωτική της ζωή σε συνδυασμό με την επίδραση των θεραπειών στον οργανισμό της.

Στο επόμενο Εκπαιδευτικό Διαδικτυακό Σεμινάριο της σειράς «Αλλάζω… Αλλά ΖΩ!», έχουμε τη μεγάλη χαρά και τιμή να φιλοξενούμε τον εξαίρετο Ψυχίατρο-Ψυχοθεραπευτή, ειδικό στη Σεξολογία-Σεξουαλική Ιατρική, κ. Λουκά Αθανασιάδη, ο οποίος θα μας μιλήσει για τη Σεξουαλική ζωή μετά τον Kαρκίνο του Mαστού, λύνοντας ζωντανά κάθε δική σας απορία.

  • Ποιοι είναι οι σημαντικοί παράγοντες που επηρεάζουν τη σεξουαλική διάθεση μιας γυναίκας με Καρκίνο του Μαστού;
  • Υπάρχει πιθανότητα να βιώνω μακροχρόνιες ερωτικές δυσλειτουργίες; Γιατί;
  • Πώς μπορεί να βοηθήσει ο σύντροφος;
  • Θα έχω ξανά υγιή και αρμονική σεξουαλική ζωή;

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Αθανασιάδη για τη γνώση και την εμπειρία που θα μοιραστεί μαζί μας.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΚΟΥΘΗΣΗΣ

Την Τρίτη 21 Φεβρουρίου 2023 στις 18:00, συντονιζόμαστε ζωντανά εδώ, στη #Facebook σελίδα του Συλλόγου μας Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης (Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης), για το δεύτερο Εκπαιδευτικό Διαδικτυακό Σεμινάριο της σειράς «Αλλάζω… Αλλά ΖΩ!» για το 2023, με τίτλο «Σεξουαλική ζωή μετά τον Kαρκίνο του Mαστού».

Σας περιμένουμε για να ενημερωθούμε ΜΑΖΙ για ένα θέμα που μας αφορά ΟΛΕΣ, μέσα σε κλίμα κατανόησης και σεβασμού, προκειμένου να βοηθήσουμε με πολλή αγάπη να πετύχουμε μια υγιή και αρμονική σεξουαλική ζωή, λύνοντας ζωντανά κάθε απορία μας.

SAVE THE DATE!!! Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, 18:00

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>