ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ «ΑΛΛΑΖΩ… ΑΛΛΑ ΖΩ!»

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης», έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες των ασθενών με ιστορικό Καρκίνου του Μαστού, γνωρίζει τα ερωτήματα που απασχολούν τις γυναίκες που έχουν βιώσει ή βιώνουν την εμπειρία του και φροντίζει να τους παρέχει έγκυρη, σαφή και αξιόπιστη επιστημονική ενημέρωση όπου κι αν βρίσκονται, μέσω του νέου κύκλου Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων «Αλλάζω… Αλλά ΖΩ!».

Πρακολουθήστε Live στο Facebook του Συλλόγου

Τα διαδικτυακά Εκπαιδευτικά Σεμινάρια πραγματοποιούναται Live μέσω της επίσημης σελίδας του Συλλόγου μας στο Facebook (https://www.facebook.com/almazoisthessalonikis).

Με ένα κλικ, αξιότιμοι Ιατροί, Επιστημονικοί Συνεργάτες και οι Επαγγελματίες Υγείας του Συλλόγου μας, θα βρίσκονται στην οθόνη σας για να σας ενημερώσουν και να σας συμβουλέψουν, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σε πραγματικό χρόνο τις δικές σας ερωτήσεις.

Στόχος των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων

Στόχος των διαδικτυακών σεμιναρίων δεν είναι άλλος από το να δώσει δύναμη και ελπίδα στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια, ώστε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκύπτουν από τη διάγνωση και θεραπεία και να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Τα σεμινάρια συντονίζει η κ. Δέσποινα Πάρτσια, Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt, Κοινωνική Λειτουργός ΔΠΘ, Υπεύθυνη Επιστημονικών Προγραμμάτων του Συλλόγου μας.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>