ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 10ΟΥ SAIL FOR PINK

Κυριακή 9 Οκτωβρίου, ένα ραντεβού ΖΩΗΣ στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Με παρουσιαστή του φετινού Sail For Pink τον Ηλία Κόζα των Koza Mostra, το Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης μας δίνει ραντεβού ΖΩΗΣ την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 10:00 στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μία ημέρα που θα τα έχει όλα! 

Ενημερωτικές και εκπαιδευτικές δράσεις που αφορούν στην πρόληψη, θετικά μηνύματα πρόληψης από Survivors – Γυναίκες με εμπειρία Καρκίνου του Μαστού, Χορό και Γυμναστική, Baby Sail – Εκπαιδευτικές δράσεις για τους μικρούς μας φίλους, ενώ ο αισιόδοξος ρυθμός της διοργάνωσης θα δοθεί από τους συντελεστές του Velvet 96.8, Μεγάλου Χορηγού Επικοινωνίας της διοργάνωσης, που θα πλαισιώσουν μουσικά την ημέρα αυτή. Ταυτόχρονα με πρωτοβουλία του Σταθμού θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για ΔΩΡΕΑΝ Μαστογραφίες.

Στο stage του 10ου Sail For Pink, θα βρεθούν και τα μικρά μας Αλματάκια Ζωής. Οι μικροί μας φίλοι από το 16ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης, θα είναι εκεί για να στείλουν το πιο γλυκό, τρυφερό και γεμάτο αγάπη μήνυμα στις μαμάδες τους και σε όλες τις μαμάδες!

Την υπενθύμιση του πόσο σπουδαίο είναι ν’αγαπούν, να φροντίζουν και να προσέχουν κι οι ίδιες τον εαυτό τους για να τις έχουμε πάντα υγιείς κοντά μας!

Τέλος θα πραγματοποιηθεί Πορεία Ελπίδας 3χλμ (Λευκός Πύργος-Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης) με τη συνοδεία των ήχων της ομάδας Batala, αλλά και όπως κάθε χρόνο ο Συμβολικός Ιστιοπλοϊκός Αγώνας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αφήσουν το δικό τους θετικό μήνυμα για την πρόληψη στους ειδικά διαμορφωμένους Τοίχους Ευχών, ενώ θα μπορούν να τραβήξουν και την αναμνηστική τους φωτογραφία σε Photo Booth που θα βρίσκονται στη γραμμή έναρξης.

Σε συνεργασία με τα κομμωτήρια SEDE θα υπάρχει η δυνατότητα για όσους από εσάς το επιθυμούν να προχωρήσετε σε ΔΩΡΕΑ μαλλιών. Μία τόσο απλή, αλλά και τόσο σπουδαία πράξη αγάπης και αλληλοβοηθειας.

Αφιερωμένο στις γυναίκες που πάλεψαν με τόλμη τον Καρκίνο

Πάντα θα υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ! Αρκεί να την δεις και να την εμπνεύσεις! Κάθε χρόνο το “Sail for Pink” είναι αφιερωμένο στις δικές μας γυναίκες, στις δικές μας γεμάτες δύναμη και έμπνευση Survivor, οι οποίες φέτος, όπως και κάθε χρόνο, στέλνουν το δικό τους μήνυμα!

Μήνυμα δύναμης, αλληλοβοήθειας, ΕΛΠΙΔΑΣ στη γυναίκα που νοσεί! Θετικό μήνυμα/κίνητρο ΖΩΗΣ σε όλους μας, για τη σπουδαιότητα της πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού!

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, από το stage του Sail For Pink, οι δικές μας SURVIVORS στέλνουν το δικό του μήνυμα ΖΩΗΣ, ενώ θα έχουμε την τιμή να έχουμε κοντά μας και τον πρώην υφυπουργό Εσωτερικών, νυν βουλευτή, Θεόδωρο Καράογλου, ο οποίος θα μεταφέρει τη δική του εμπειρία και θα ενημερώσει ότι και οι άνδρες μπορεί να προσβληθούν από Καρκίνο του Μαστού. 

Στο παρακάτω βίντεο η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Βίβιαν, υγιής πλέον, στέλνει το δικό της μήνυμα και σας δίνει μία εικόνα από όσα θα ζήσουμε παρέα την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο 10ο Sail For Pink.

Παρακολουθήστε το δυνατό της μήνυμα… Γιατί ενωμένες μπορούμε να καταφέρουμε τα ΠΑΝΤΑ! https://youtube.com/shorts/Xhq4ZDsZ7JE?feature=share

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>