ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ Κ. ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΠΑΡΤΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ Α.Π.Θ

Με μεγάλη μας τιμή και χαρά λάβαμε ακόμα μια τιμητική διάκριση για Επαγγελματία του Συλλόγου Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης, αλλά και για το Έργο μας, αυτή τη φορά για τη συνεισφορά μας στην εκπαίδευση. Πιο συγκεκριμένα η κ. Despoina Partsia, Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt-Κοινωνική Λειτουργός Msc, Υπεύθυνη Επιστημονικών Προγραμμάτων του Συλλόγου μας & Υπεύθυνη Διοργάνωσης Sail for Pink, βραβεύτηκε ως η Καλύτερη Επόπτρια Πρακτικής Άσκησης φοιτητών του Τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η Πρόεδρός μας κ. Derekenari Koula.

Δέσποινά ΜΑΣ! Θερμά Συγχαρητήρια για την ακόμα μία φορά εξαιρετική δουλειά σου και τη συνεχή πρόοδο του Συλλόγου μας χάρη και σε εσένα! Είμαστε περήφανες και τυχερές που είσαι στην Οικογένειά μας.

Τόσο η κ. Πάρτσια, όσο και όλες εμείς στον Σύλλογο, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το τμήμα Ιατρικής Α.Π.Θ και συγκεκριμένα τον Καθηγητή κ. Panagiotis Bamidis για την εμπιστοσύνη και την εξαιρετική συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια!

Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους τους φοιτητές που μας τίμησαν επιλέγοντάς μας για την Πρακτική τους Άσκηση και τους ευχόμαστε Καλή Σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>