1Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ & ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Αγαπημένα μέλη του Συλλόγου Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης, ελπίζουμε να είστε καλά, να απολαύσατε το καλοκαίρι και να έχετε μπει κι εσείς μαζί μας σε ρυθμούς Sail for Pink!!!

Σας ευχόμαστε καλό φθινόπωρο, και σας καλωσορίζουμε στην πρώτη μας συνάντηση μετά το Καλοκαίρι η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής & Ψηφιακής Καινοτομίας/AUTH Medical Physics & Digital Innovation Lab του Τμήματος Ιατρικής του Α.Π.Θ., τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00-20.00, (Ιατρική Σχολή, Είσοδος 8, 3ος όροφος).

Πρόκειται για μία ευχάριστη, δημιουργική συνάντηση! Μια υπέροχη ευκαιρία να βρεθούμε ξανά όλες μαζί σε μία ξεχωριστή συνάντηση, όπου η ενεργή συμμετοχή μας είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς θα έχουμε τη δυνατότητα να συμβάλουμε στο κομμάτι της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που έχουν βιώσει την εμπειρία του Καρκίνου.

Θα ακολουθήσει κέρασμα και καφές.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Ο εξαίρετος και επί πολλά έτη συνεργάτης του Συλλόγου μας, Διευθυντής του Εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής & Ψηφιακής Καινοτομίας, του Τμήματος Ιατρικής του Α.Π.Θ., Καθηγητής Παναγιώτης Μπαμίδης Panagiotis Bamidis και η ερευνητική ομάδα του προγράμματος LifeChamps-H2020, σας προσκαλούν με χαρά στην πρώτη συνάντηση μελών του Συλλόγου – Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα «Ποιότητα Ζωής μετά την θεραπεία: η καινοτόμος προσέγγιση του προγράμματος LifeChamps».

Έχουνε ετοιμάσει για εσάς μία ενδιαφέρουσα ξενάγηση στις εγκαταστάσεις τους, καθώς και παρουσίαση και ζωντανή επίδειξη του ερευνητικού προγράμματος LifeChamps και των καινοτόμων λύσεων που δύναται να παρέχει στην καθημερινότητά σας. Με την παρουσία εξειδικευμένου ιατρικού και ερευνητικού προσωπικού, θα αναφερθούν στους κύριους στόχους του προγράμματος, θα δοκιμάσετε μαζί μερικές από τις τεχνολογικές εφαρμογές που παρέχει το πρόγραμμα και θα συζητήσετε τους πιθανούς τρόπους συμμετοχής σας σε αυτό!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>