ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΣΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος Αγκίστρου, σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Αγκίστρου Α.Ε. και τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Θεσσαλονίκης «Άλμα Ζωής», συνδιοργανώνει φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου και ενημερωτική ομιλία πρόληψης για τον καρκίνο μαστού, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022, στο Άγκιστρο Σερρών.

Φιλανθρωπικός Αγώνας για το Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης

Σκοπός της εκδήλωσης, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών της άθλησης, είναι και η ευρύτερη κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας για τον Καρκίνο του Μαστού, αλλά και την πρόληψη του, καθώς επίσης και για την οικονομική και ηθική υποστήριξη του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού Ν. Θεσσαλονίκης «Άλμα Ζωής».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ένα μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου ανάμεσα σε 4 ομάδες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σιντικής, όπου θα συμμετέχουν οι ομάδες:

  • Μέγας Αλέξανδρος Αγκίστρου
  • Ακρίτες Καπνοφύτου
  • Αναγέννηση Ν. Πετριτσίου
  • Δόξα Βυρώνειας

Ώρα έναρξης αγώνων 16:30μ.μ στο δημοτικό γήπεδο Αγκίστρου.

Ομιλία Πρόληψης

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ομιλία με θέμα την ενημέρωση των γυναικών για τις μεθόδους πρόληψης αλλά και έγκαιρης διάγνωσης. Θέματα της Ενημερωτικής ομιλίας:

  • Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού | Σαββίδου Κατερίνα – Χειρούργος Μαστού 
  • Γιατί φοβάμαι; Συζητώντας για τους ανασταλτικούς παράγοντες πρόληψης του Καρκίνου Μαστού | Λέντη Κατερίνα – MSc Ψυχολόγος- Εκπ. Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης

Χαιρετισμό θα πραγματοποιήσει η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης κα. Δερεκενάρη Κυριακούλα

Ώρα έναρξης ομιλίας 18:30μμ στο ξενοδοχείο των λουτρών Αγκίστρου.

Τα έσοδα που θα προκύψουν από τα εισιτήρια του ποδοσφαιρικού τουρνουά αλλά και από τα κουπόνια ενίσχυσης που θα εκδοθούν, θα διατεθούν ως δωρεά για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>