ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ «ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ»

Μία σημαντική ημέρα για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού! Μία σημαντική ημέρα για την ΥΓΕΙΑ όλων των γυναικών! Μία σημαντική ημέρα και για το Έργο των τριών Συλλόγων «Άλμα Ζωής», αλλά και για τον προ-συμπτωματικό έλεγχο!

Με μεγάλη μας χαρά και με ιδιαίτερη τιμή παρευρεθήκαμε σήμερα στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού «Φώφη Γεννηματά», προς τιμήν της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, σύμβολο δύναμης και γενναιότητας.

Και πλέον άρρηκτα συνδεδεμένης –όπως θα ήθελε κι εκείνη- με τη σπουδαιότητα της πρόληψης κι έγκαιρης διάγνωσης, μέσω του https://mastografia.gov.gr/ . Για πρώτη φορά η Πολιτεία δεν περιμένει να πάει ο πολίτης στον ιατρό επειδή παρουσίασε κάποιο σύμπτωμα, αλλά προσεγγίζει εκείνη τον πολίτη για να του υπενθυμίσει να φροντίσει τον εαυτό του, διαμορφώνοντας παράλληλα το κατάλληλο πλαίσιο, ώστε να μπορεί να το κάνει χωρίς ταλαιπωρία και κόστος.

Τον Σύλλογό μας εκπροσώπησαν η Πρόεδρός μας κ. Κούλα Δερεκενάρη/Derekenari Koula και η Γεν. Γραμματέας κ. Ανδρομάχη Αθηναίου, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον σύζυγό της «Φώφης μας» κ. Ανδρέα Τσούνη, καθώς και τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας κ. Ιωάννη Κωτσιόπουλο.

Η παρουσίαση του προγράμματος πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουνίου, στο Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλέυρη, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και ο αξιότιμος Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην υλοποίηση του προγράμματος και δεσμευόμαστε να παρέχουμε τη στήριξή μας σε αυτό! Για την ΥΓΕΙΑ των γυναικών που τόσο αγαπάμε!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>