ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Για όλες και όλους εσάς που θα είστε αύριο στην Καβάλα! Σας περιμένουμε!

Στο πλαίσιο των συνεχών ενημερωτικών μας δράσεων για τη σπουδαιότητα της πρόληψης κι έγκαιρης διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού, έχουμε τη μεγάλη χαρά να σας προσκαλέσουμε από κοινού με τον Δήμο Παγγαίου και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου, σε μια ακόμα ομιλία πρόληψης. Με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα, αλλά και ανοιχτό διάλογο μαζί σας, ώστε να ενημερωθείτε έγκυρα από τους ειδικούς στο θέμα και να λύσουμε μαζί κάθε απορία και φόβο!

Αύριο, Σάββατο 14 Μαΐου και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο Ελευθερούπολης, η Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Κυριακούλα Δερεκενάρη θα χαιρετίσει την εκδήλωση, ενώ θα μοιραστεί μαζί σας και τη δική της προσωπική εμπειρία με τον Καρκίνο του Μαστού, δίνοντας κίνητρο και ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το ήδη δυνατό μήνυμα της πρόληψης.

Η Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτια Gestalt του Συλλόγου μας κ. Κατερίνα Λέντη, θα μας μιλήσει για τον φόβο που κρύβουμε όλοι μέσα μας, ως ανασταλτικό παράγοντα πρόληψης, ενώ θα αναλύσει όλους τους σημαντικούς λόγους για τους οποίους θα πρέπει να ξεπεράσουμε αυτόν τον φόβο, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές διαχείρισής του!

Σας περιμένουμε!!!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δήμο Παγγαίου και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου για τη φιλοξενία και τη συνεργασία σε μια τόσο σπουδαία ομιλία!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>