ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ

Στο πλαίσιο των συνεχών ενημερωτικών μας δράσεων για τη σπουδαιότητα της πρόληψης κι έγκαιρης διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού, έχουμε τη χαρά να διοργανώνουμε -σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νεάπολης-Συκεών– μια ενημερωτική ομιλία για τους γονείς των μαθητών του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Πισίνα.

Σας περιμένουμε αύριο, Τετάρτη 11 Μαΐου και ώρα 17:00, στον χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Πισίνα (Περιοχή Στρεμπενιώτη, Νεάπολη), όπου ο Χειρουργός Μαστού κ. Βλάσιος Τσαντήλας, θα μοιραστεί σημαντικές συμβουλές πρόληψης, ενώ θα υπάρχει και ανοιχτός διάλογος για να λύσει κάθε απορία και φόβο.

Ταυτόχρονα η κ. Μάχη Αθηναίου, Εκπαιδευμένη Εθελόντρια, Γενική Γραμματέας του Δ.Σ του Συλλόγου μας, θα μοιραστεί τη δικής της προσωπική εμπειρία με τον Καρκίνο του Μαστού, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το ήδη δυνατό μήνυμα για τη σπουδαιότητα της πρόληψης.

Σας περιμένουμε!!!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>