ΔΩΡΕΑ 1.ΟΟΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΣΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στην ιδιαίτερα συγκινητική δωρεά 1.000 προστατευτικών μασκών προς το Σύλλογο μας προχώρησε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Η πρόεδρός μας κ. Κούλα Δερεκενάρη, ευχαριστώντας εκ μέρους όλων μας τους Φαρμακοποιούς της Θεσσαλονίκης, αναφέρει σχετικά με αυτή τη σημαντική για εμάς δωρεά: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς η κίνηση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης να στηρίξει το έργο μας, καθώς μέσα από τη δική σας παρουσία, μπορούμε να υλοποιούμε όλα όσα ονειρευόμαστε και να στηρίζουμε κάθε γυναίκα με καρκίνο μαστού, την οικογένεια της, καθώς και να προάγουμε την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση στο ευρύτερο κοινό. Το να σας έχουμε δίπλα μας, ειδικά αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, αποτελεί για εμάς κινητήριο δύναμη για να συνεχίζουμε».

Από την πλευρά του ο κ. Διονύσιος Ευγενίδης, Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Σύλλογός μας, με βαθύ το αίσθημα της ευθύνης, ανταποκρίνεται άμεσα και στέκεται πάντα αρωγός σε όσους συνανθρώπους μας χρήζουν βοήθειας, δείχνοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον και τη στήριξή του»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς όλους τους φαρμακοποιούς της Θεσσαλονίκης για τη σπουδαία δωρεά τους και την έμπρακτη στήριξη του έργου μας. Μας δίνετε δύναμη να συνεχίζουμε!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>