ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 4Ο #ONLINE #MEETUP “MEETING OF MINDS 4” ΤΟΥ “CANCER SURVIVORSHIP – AI FOR WELL-BEING” (#CS_AIW) CLUSTER

Στο 4ο #online #meetup “Meeting of Minds 4” του “Cancer Survivorship – AI for Well-being” (#CS_AIW) Cluster, θα συμμετέχει σήμερα Τετάρτη 23/02 η κ. Δέσποινα Πάρτσια/Despoina Partsia, Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt, Κοινωνική Λειτουργός ΔΠΘ, Υπεύθυνη Επιστημονικών Προγραμμάτων του Συλλόγου μας. (Παρακολουθήστε το Live εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=wTSABHfshxY)

Πρόκειται για το πρώτο ανοιχτό για το ευρύ κοινό meet up του cluster, με ενεργό συμμετοχή ανθρώπων που βιώσαν τον Καρκίνο, αλλά και σημαντικά μέλη της επιστημονικής κοινότητας και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα στις 16:50, θα συμμετέχει μαζί με άλλα σημαντικά μέλη της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας σε μια πολύ ενδιαφέρουσα στρογγυλή τράπεζα και θα αναλύσουν το σπουδαίο θέμα του meet up «Πώς οι νέες τεχνολογίες μπορούν να βοηθήσουν προς το καλύτερο τους ασθενείς με Καρκίνο;», μοιραζόμενοι τη γνώση και την εμπειρία που έχουν.

Στόχος της συζήτησης να δημιουργηθεί και να εφαρμοστεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα παρακολούθησης φροντίδας -με βάση τις ανάγκες των ασθενών- που στοχεύει στην καλύτερη ποιότητας ζωής που σχετίζεται με την υγεία και την ευημερία των επιζώντων από τον καρκίνο.

Θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να συμβάλουν στο σχεδιασμό ενός καλύτερου εργαλείου με βάση τις ανάγκες που έχουν οι ασθενείς με καρκίνο και ως επιζώντες. Επιπλέον, τα μέλη του Cluster θα παρουσιάσουν τα έργα τους με μια επισκόπηση της δουλειάς τους, το εύρος της έρευνάς τους και πώς εφαρμόζουν τη νέα τεχνολογία στο σχεδιασμού λύσεων προς όφελος των ασθενών.

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας στο ##LifeChamps#H2020 και το AUTH Medical Physics & Digital Innovation Lab (Project Coordinator) για την πρόσκληση.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>