FACEBOOK LIVE WEBINAR - LET’S TAKE CARE OF OUR BREAST HEALTH |«EΠΑΣΒΕΣΤΩΣΕΙΣ ΜΑΣΤΟΥ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;»

Αποτυπώνονται στη μαστογραφία ως λευκές ποικιλόμορφες κηλίδες. Ο λόγος για τις Επασβεστώσεις Μαστού, εναποθέσεις ασβεστίου μέσα στον ιστό του μαστού.

  • Τι προκαλεί τις Επασβεστώσεις Μαστού και πώς ανιχνεύονται;
  • Σε ποια περίπτωση θεωρούνται καλοήθεις και πότε χρειάζονται περεταίρω διερεύνηση;
  • Ποια χαρακτηριστικά τους μπορεί να υποδεικνύουν την παρουσία Καρκίνου του Μαστού και ποια διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσω;

Στα παραπάνω ερωτήματα, αλλά και στις δικές σας ερωτήσεις, θα δώσει πολύτιμες ιατρικές απαντήσεις, καθώς και τις χρήσιμες συμβουλές του, ο Ακτινολόγος-Ειδικός σε παθήσεις μαστού, κ. Γεώργιος Κυρόπουλος.

Live μέσω της σελίδας μας στο Facebook (Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης) την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στις 18:00, εγκαινιάζοντας των νέο κύκλο webinars του Συλλόγου μας “Let’s take care of our Breast Health”.

Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη γνώση κι εμπειρία που πρόκειται να μοιραστεί μαζί μας.

Λίγα λόγια για τα Webinar

Με την καινούρια χρονιά καλωσορίζουμε και τη νέα σειρά webinar του «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, “Let’s take care of our Breast Health”.

Τα Webinar είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες, ώστε να ενημερωθούν από ειδικούς ιατρούς έγκυρα και σωστά για σημαντικά θέματα που αφορούν στην υγεία των μαστών, ενώ οι ίδιοι θα μοιράζονται μαζί μας πολύτιμες συμβουλές πρόληψης.

Θα πραγματοποιούνται Live μέσω της επίσημης Facebook σελίδας του Συλλόγου μας.

Την Τετάρτη 26/01, παρακολουθήστε το πρώτο Facebook Live Webinar της σειράς, με τίτλο «Eπασβεστώσεις Μαστού: Τι πρέπει να γνωρίζετε;». Συντονιστείτε στις 18:00 με ένα απλό κλικ στη σελίδα μας Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>